上一頁下一頁
發新話題

家嫂淫得狠

收藏  |  訂閱
479  84.9k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 16:01 發表 查看引用來源
屎眼又掂得🤭
呢瓣小弟又唔係幾接受, 會諗起啲人生痔瘡同搞基.  

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-18 16:04 發表 查看引用來源

以前啲父母會教育子女下面是用來疴尿非常不衛生。
有冇人記得幾歲時d嘢?我記得跟孖子去沙灘游水,迫係個好細嘅棚仔,見到孖子換泳衣,一對大木瓜同黑森林近距離在我面前😇

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 15:57 發表 查看引用來源

出嘢同屙尿同一路就覺得唔掂得.
同樣道里女人下面會有月經非常不衛生 同埋非常邪惡

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 16:04 發表 查看引用來源

呢瓣小弟又唔係幾接受, 會諗起啲人生痔瘡同搞基.  
女人十居其九都有痔😱

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-18 16:04 發表 查看引用來源

以前啲父母會教育子女下面是用來疴尿非常不衛生。
以前聽過嘅笑話, 話說地鐡入面有個細路同阿媽講尿急, 阿媽叫忍吓, 細路話唔得, 急急要屙阿媽個口入面, 阿媽話點可以咁㗎你講乜嘢, 細路話咩唔得, 爸爸成日屙尿入媽媽個口又得, 媽媽.......

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 16:07 發表 查看引用來源
有冇人記得幾歲時d嘢?我記得跟孖子去沙灘游水,迫係個好細嘅棚仔,見到孖子換泳衣,一對大木瓜同黑森林近距離在我面前😇
小學生就已經上性教育堂

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 16:11 發表 查看引用來源

以前聽過嘅笑話, 話說地鐡入面有個細路同阿媽講尿急, 阿媽叫忍吓, 細路話唔得, 急急要屙阿媽個口入面, 阿媽話點可以咁㗎你講乜嘢, 細路話咩唔得, 爸爸成日屙尿入媽媽個口又得, 媽媽....... ...
童言無忌🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 16:09 發表 查看引用來源
女人十居其九都有痔😱
見識多, 原來有咁嘅數據....利害!

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-18 16:11 發表 查看引用來源

小學生就已經上性教育堂
d呀媽可能覺得幾歲識條撚咩,所以唔避忌🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 16:12 發表 查看引用來源

見識多, 原來有咁嘅數據....利害!
通常生過仔d女人,我見到佢地個屎眼都有肉粒😅
我習慣左,因為食得栗米肉粒飯多🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆