上一頁下一頁
發新話題

家嫂淫得狠

收藏  |  訂閱
479  84.9k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 16:07 發表 查看引用來源
有冇人記得幾歲時d嘢?我記得跟孖子去沙灘游水,迫係個好細嘅棚仔,見到孖子換泳衣,一對大木瓜同黑森林近距離在我面前😇
以前啲沙灘簡陋會好多嘢睇, 不過小弟好大個先有得去沙灘, 更衣室都係男更, 有乜嘢睇呢 ?!

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 16:15 發表 查看引用來源
通常生過仔d女人,我見到佢地個屎眼都有肉粒😅
我習慣左,因為食得栗米肉粒飯多🤭
哈~~ 栗米肉粒飯小弟都有食, 再有食栗米肉粒飯可能忍唔住笑出嚟....頂 !!  栗米肉粒飯同痔有關.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 16:15 發表 查看引用來源

以前啲沙灘簡陋會好多嘢睇, 不過小弟好大個先有得去沙灘, 更衣室都係男更, 有乜嘢睇呢 ?!
我老母中意去石澳同白沙,果度有d棚仔屋沖涼換衫,仲有麻雀租用,幾個女人迫埋一齊係棚內換泳衣,乜西我都睇晒😇

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-18 16:11 發表 查看引用來源

小學生就已經上性教育堂
幫人帶過細路, 游完水一齊沖涼, 老虎都有份, 個細路戇得嚟又記得吓啲畫面...

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 16:19 發表 查看引用來源
我老母中意去石澳同白沙,果度有d棚仔屋沖涼換衫,仲有麻雀租用,幾個女人迫埋一齊係棚內換泳衣,乜西我都睇晒😇
當時識扯旗未 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 16:18 發表 查看引用來源

哈~~ 栗米肉粒飯小弟都有食, 再有食栗米肉粒飯可能忍唔住笑出嚟....頂 !!  栗米肉粒飯同痔有關.
我成日同孖子食飯佢都話我,食來食去都係栗米肉粒😅
我又衰忍唔住笑左,想爆呀媽你個sp話你有幾粒肉粒,成日監佢硬食🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 16:23 發表 查看引用來源

當時識扯旗未 ?
好似已經硬硬地

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 16:19 發表 查看引用來源
以前聽同學講石澳有正嘢睇, 但過海咁遠冇錢搭車.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 16:23 發表 查看引用來源
我成日同孖子食飯佢都話我,食來食去都係栗米肉粒😅
我又衰忍唔住笑左,想爆呀媽你個sp話你有幾粒肉粒,成日監佢硬食🤭
真係講出嚟會兩母子一齊笑.  

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 16:24 發表 查看引用來源
好似已經硬硬地
細個阿媽幫沖涼, 玩咗幾年兜腸仔終於有次硬咗.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆