上一頁下一頁
發新話題

家嫂淫得狠

收藏  |  訂閱
479  84.9k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-23 20:48 發表 查看引用來源
老公望住自己老婆隻閪比另一個男人闖入,如果覺得刺激過自己屌,呢d男人應該係綠奴😙
哩隻鮑魚我都想屌😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-23 21:13 發表 查看引用來源
哩隻鮑魚我都想屌😍😍😍
其實吖家嫂隻鮑魚我懷疑已經比過唔小男人食過,点解咁講?人夫比我迫供下透露家嫂係湖南人,來港前在廣東骨場上班,咁即是話人夫都係在骨場色到家嫂,然後家嫂就咁跟左人夫落嚟,正正好多嫁落香港女人都係老夫少妻,做得骨場唔比d客屌,揸波摷西唔會冇呀🤔

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-24 07:13 發表 查看引用來源
其實吖家嫂隻鮑魚我懷疑已經比過唔小男人食過,点解咁講?人夫比我迫供下透露家嫂係湖南人,來港前在廣東骨場上班,咁即是話人夫都係在骨場色到家嫂,然後家嫂就咁跟左人夫落嚟,正正好多嫁落香港女人都係老夫少妻,做得骨場唔比d ...
以前呢d女人家鄉窮困,落廣東揾食揾個碼頭,希望南下嚟香港有好日子多的是,香港人對於扶貧係好有心,聽講上一輩好多就算自己死慳死抵都北上扶貧😅

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-24 07:17 發表 查看引用來源
以前呢d女人家鄉窮困,落廣東揾食揾個碼頭,希望南下嚟香港有好日子多的是,香港人對於扶貧係好有心,聽講上一輩好多就算自己死慳死抵都北上扶貧😅 ...
呢張相睇真都好有骨場feel😄

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-24 07:13 發表 查看引用來源
其實吖家嫂隻鮑魚我懷疑已經比過唔小男人食過,点解咁講?人夫比我迫供下透露家嫂係湖南人,來港前在廣東骨場上班,咁即是話人夫都係在骨場色到家嫂,然後家嫂就咁跟左人夫落嚟,正正好多嫁落香港女人都係老夫少妻,做得骨場唔比d ...
做過骨場,家嫂龍爪手一定好犀利🫢

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-24 09:25 發表 查看引用來源

可能身經百戰🤭

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-24 09:25 發表 查看引用來源

可能老爺都享受過🤭話時話家嫂手勢我都覺得幾好,洗賓州又用心,眉絲細眼睇樣就知淫😋

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-24 09:48 發表 查看引用來源
可能老爺都享受過🤭話時話家嫂手勢我都覺得幾好,洗賓州又用心,眉絲細眼睇樣就知淫😋
快閃分享😆

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-24 09:48 發表 查看引用來源
有冇用百潔布同你刷乾淨條龜頸。🤣

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-24 10:30 發表 查看引用來源

有冇用百潔布同你刷乾淨條龜頸。🤣
佢會用條脷舔到乾乾淨淨😋

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆