上一頁下一頁
發新話題

家嫂淫得狠

收藏  |  訂閱
49  84.9k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 16:36 發表 查看引用來源
石澳真係好多嘢昅,我見到孖子好多石澳相片,那些年菲林相佢已經係比堅尼,仲見到突點吊帶背心照😋
以前比堅尼好薄, 真材實料先著得, 而家啲人先加墊摭點同墊大佢.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 16:58 發表 查看引用來源
收工返去摷佢本相簿就一定有相🤔
手機 SD CARD 夠唔夠容量 ?   大波波要多啲容量.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 16:57 發表 查看引用來源
又好似好小見d老豆帶個女入男更衣室
引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-18 16:55 發表 查看引用來源

男仔見到女性裸體,如果年齡大小小可能會扯旗。
如果小女孩見到小鳥、大雕會否驚到大叫阿媽,阿爸佢哋好核突。
遇過兩次, 泳池更衣室, 一次本地爸爸一次鬼佬爸爸, 本地嘅個女唔大唔細唔敢俾佢一個去女更衣室, 等佢快快沖身就走, 鬼佬就係個女等老豆, 個鬼佬喺女面前除褲沖涼, 個鬼妹仔仲周圍𥄫嘢人細鬼大.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 17:05 發表 查看引用來源
不過唔知放相簿個櫃有冇鎖住,可能有手指仲有片,佢個sp講過d片比佢收左落手指😇
要搵專業人仕爆破...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-18 17:08 發表 查看引用來源

佢梗係研究緊不同種族嘅分別
應該係, 鬼佬係啡毛, 其他本地叔叔細細兜.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 17:11 發表 查看引用來源
隻手指仲係要密碼開啟,肯定裡面有好激動作片😋
密碼自己可能唔記得咗.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 17:09 發表 查看引用來源
鬼婆鬼仔,鬼妹鬼佬佢地同埋沖涼,肉白相見好平常咋🤭
以前冇就話, 而家有家庭更衣室冇呢枝歌仔唱.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 17:25 發表 查看引用來源
真係好想爆佢老母個櫃🤭
吹水引佢講密碼.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-20 16:01 發表 查看引用來源
用條脷菊花外圍打圈,然後脷尖申入菊眼,盡量頂入去,就算入唔到佢都feel到菊花好癢
查實富哥仔你會唔會好似啲人練拳練到拳頭起哂「枕」, 不過係條脷起「枕」.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-20 16:27 發表 查看引用來源
上得佢屋企就玩得夫目前😋
呢個家嫂含得𨶙話題好似有個老太爺角色未出現, 係咪呢 ? 定係小弟搞錯咗.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆