上一頁下一頁
發新話題

家嫂淫得狠

收藏  |  訂閱
219  84.9k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 16:15 發表 查看引用來源

以前啲沙灘簡陋會好多嘢睇, 不過小弟好大個先有得去沙灘, 更衣室都係男更, 有乜嘢睇呢 ?!
我老母中意去石澳同白沙,果度有d棚仔屋沖涼換衫,仲有麻雀租用,幾個女人迫埋一齊係棚內換泳衣,乜西我都睇晒😇

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 16:18 發表 查看引用來源

哈~~ 栗米肉粒飯小弟都有食, 再有食栗米肉粒飯可能忍唔住笑出嚟....頂 !!  栗米肉粒飯同痔有關.
我成日同孖子食飯佢都話我,食來食去都係栗米肉粒😅
我又衰忍唔住笑左,想爆呀媽你個sp話你有幾粒肉粒,成日監佢硬食🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 16:23 發表 查看引用來源

當時識扯旗未 ?
好似已經硬硬地

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 16:26 發表 查看引用來源

以前聽同學講石澳有正嘢睇, 但過海咁遠冇錢搭車.
石澳真係好多嘢昅,我見到孖子好多石澳相片,那些年菲林相佢已經係比堅尼,仲見到突點吊帶背心照😋

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 16:27 發表 查看引用來源

真係講出嚟會兩母子一齊笑.  
我點解食親都栗子肉粒,大乜樂同大乜活,栗米肉粒飯係最平的,省錢冇計🤔

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 16:39 發表 查看引用來源

以前比堅尼好薄, 真材實料先著得, 而家啲人先加墊摭點同墊大佢.
我見佢著比堅尼都突點,一定冇墊😇
今晚返去又摷返孖子那些年的d比堅尼照片欣賞下先

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-18 16:44 發表 查看引用來源
我見佢著比堅尼都突點,一定冇墊😇
今晚返去又摷返孖子那些年的d比堅尼照片欣賞下先
試下將佢d舊相影落手機收藏都好🤔

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-18 16:55 發表 查看引用來源

男仔見到女性裸體,如果年齡大小小可能會扯旗。
如果小女孩見到小鳥、大雕會否驚到大叫阿媽,阿爸佢哋好核突。
又好似好小見d老豆帶個女入男更衣室

引用:
原帖由 3P2Q 於 2023-9-18 16:57 發表 查看引用來源

有冇相睇呀 ?
收工返去摷佢本相簿就一定有相🤔

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 17:00 發表 查看引用來源

手機 SD CARD 夠唔夠容量 ?   大波波要多啲容量.
不過唔知放相簿個櫃有冇鎖住,可能有手指仲有片,佢個sp講過d片比佢收左落手指😇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆