身邊無乜女

收藏  |  訂閱
13  3.2k

身邊無乜女

身邊無乜可以傾咸野噶女,只能寄望于網絡!信吾信由你!哈哈哈!

引用:
原帖由 傻蛋豬 於 2023-9-19 13:38 發表 查看引用來源
身邊無乜可以傾咸野噶女,只能寄望于網絡!信吾信由你!哈哈哈!
我信, 就算有女都未必同你講咸嘢

無錯!哈哈哈!
引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-19 13:43 發表 查看引用來源

我信, 就算有女都未必同你講咸嘢

引用:
原帖由 傻蛋豬 於 19/9/2023 13:38 發表 查看引用來源
女一定有嘅,係差在用咩方式令佢同你講鹹嘢啫。三九唔識七一行埋嚟就講鹹嘢,阿水都驚咗你啦。即係咁呀,㩒咗女仔個鹹濕掣先慢慢講會好啲囉,一陣你一講人地話你性騷擾就真係邊度都唔使去,你話啱唔啱呢師兄?😬

主要系身邊噶女,比較保守,對呢方面比較傳統嘍!
引用:
原帖由 star_platina 於 2023-9-19 13:53 發表 查看引用來源

女一定有嘅,係差在用咩方式令佢同你講鹹嘢啫。三九唔識七一行埋嚟就講鹹嘢,阿水都驚咗你啦。即係咁呀,㩒咗女仔個鹹濕掣先慢慢講會好啲囉,一陣你一講人地話你性騷擾就真係邊度都唔使去,你話啱唔啱呢師兄?😬 ...

經歷話我知, 女人講起咸濕o野果陣detail 程度係你地想像唔到o既

引用:
原帖由 傻蛋豬 於 2023-9-19 16:23 發表 查看引用來源
主要系身邊噶女,比較保守,對呢方面比較傳統嘍!
如果挑起火頭,你聽過斯文女教友講咸野未,反而粗口真是唔講。

點解一定要講鹹嘢呢, 吟詩作對附庸風雅都可以, 例如:
一個華安兩隻眼
三位姑娘六隻奶
失禮....失禮...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-20 17:06 發表 查看引用來源
點解一定要講鹹嘢呢, 吟詩作對附庸風雅都可以, 例如:
一個華安兩隻眼
三位姑娘六隻奶
失禮....失禮...
一個華安兩粒春先工整

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-9-20 17:56 發表 查看引用來源
一個華安兩粒春先工整
諗住對奶好似對眼咁, 俾 TANG 兄提醒.

前往最後回覆