如果睇見呢張相都唸起 "絕代" , 個腦會唔會太淫蕩??? ^.^"

收藏  |  訂閱
22  6.0k

如果睇見呢張相都唸起 "絕代" , 個腦會唔會太淫蕩??? ^.^"

話說 , 高登 果邊又有人吹返當年希哥 D閃卡 ,講隻眼  講絕代講得好興奮 ^.^

附件

本帖最近評分記錄

0 - 10 分, 男士們有幾中意俾人絕代呢其實?
D 皮咁鬼厚, 真係會有快感?

希哥D閃卡
真係睇到好興奮
BoBo, Gill, 柏豬
大家鍾意睇邊個
引用:
原帖由 代北集團 於 2023-9-20 07:08 發表 查看引用來源
話說 , 高登 果邊又有人吹返當年希哥 D閃卡 ,講隻眼  講絕代講得好興奮 ^.^

引用:
原帖由 88yes 於 2023-9-20 17:23 發表 查看引用來源
希哥D閃卡
真係睇到好興奮
BoBo, Gill, 柏豬
大家鍾意睇邊個
流傳萬世.....

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-20 13:16 發表 查看引用來源
要唔要走毛 ??

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-9-20 07:08 發表 查看引用來源
唔少男仕都想直接做個雪糕球感受吓, 唔使睇小紅書嘅.

其實春袋無乜神經線,所以快感唔強,但就係一個視覺同慾望嘅享受,令大腦更興奮。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-20 13:16 發表 查看引用來源

回覆 2# 蛇貴妃 的帖子

我都吾明白,但男生好鍾意...😅

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-9-20 22:43 發表 查看引用來源
我都吾明白,但男生好鍾意...😅
咁你喜歡男人啜你嗰兩片小陰唇嗎?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-20 23:00 發表 查看引用來源

咁你喜歡男人啜你嗰兩片小陰唇嗎?
頂......這個唔使問啦😅😅
系女人都喜歡啦🤩🤩

前往最後回覆