如果睇見呢張相都唸起 "絕代" , 個腦會唔會太淫蕩??? ^.^"

收藏  |  訂閱
22  6.0k

引用:
原帖由 MAN818 於 2023-9-21 06:53 發表 查看引用來源
頂......這個唔使問啦😅😅
系女人都喜歡啦🤩🤩
你地自己都識話袋袋外面神經其實唔多啦, 同陰唇比根本係兩個世界

呢樣我就知啦, 女人性器官o既快感神經比男人龜頭多, 無論係性交快感同高潮強烈程度都嬴你幾條街

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-21 09:09 發表 查看引用來源

你地自己都識話袋袋外面神經其實唔多啦, 同陰唇比根本係兩個世界

呢樣我就知啦, 女人性器官o既快感神經比男人龜頭多, 無論係性交快感同高潮強烈程度都嬴你幾條街 ...
亞蛇....真系性博士

引用:
原帖由 MAN818 於 2023-9-21 09:46 發表 查看引用來源
亞蛇....真系性博士
梗係,經驗咁豐富!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-21 09:09 發表 查看引用來源

呢樣我就知啦, 女人性器官o既快感神經比男人龜頭多, 無論係性交快感同高潮強烈程度都嬴你幾條街 ...
咁理論上,應該女人鍾意扑嘢多過男人🫢

回覆 11# 蛇貴妃 的帖子

蛇姊說得對☺️☺️☺️☺️☺️

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-21 09:49 發表 查看引用來源

咁理論上,應該女人鍾意扑嘢多過男人🫢
理論上囉!
咁你又知唔知女人扑o野, 心理負擔比男人高幾多?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-21 11:36 發表 查看引用來源

理論上囉!
咁你又知唔知女人扑o野, 心理負擔比男人高幾多?
最多都係驚有咗,還有什麼呢?

回覆 17# 平衡生活 的帖子

怕有病😖😖.....

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-21 13:46 發表 查看引用來源

最多都係驚有咗,還有什麼呢?
大把...

除o左對住自己中意o既人可以秒濕 大部份時候女人都需要多d 時間去warm up,
真係有深厚感情我冇所謂, 否則你有你爽我有我痛, 為乜要同你搞?

女人生理構造, 耐唔中就會有唔方便o既時候
氣味尷尬唔講, 更重要o既係唔衛生! 男人可以戴套有咩事都唔關佢事,
女人則係俾你將d 本應排出o黎o既污血推番入去更深處

男人高潮係射精, 99.99999% 搞o野時都會發生, 但如果個男人得三兩分鐘, 俾佢搞得到喉唔到肺咁點辦?
唔係個個都咁有風度自己爽完會記得幫身邊果位o架嘛!

有時候又會驚個男人夾硬o黎/ 亂o黎, 女人永遠都係比較容易受傷果一方

以上係隨口亂 up 冇乜組織但應該睇得明卦 其實最關鍵o既係男人扑扑為o既只係泄慾,
而女人心態上俾人插入去o既意義係好唔一樣囉, 絕對唔係舒服/ 快感咁簡單
不過呢樣o野好個人, 我要係對一個人非常信任先會o係佢面前赤裸, 俾佢進入我身體,
同埋俾個呻吟樣姣樣佢睇
只係有好感o既我情願含都唔會上床, 俾佢射入口都唔會o係佢面前剝光豬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-21 14:32 發表 查看引用來源

大把...

除o左對住自己中意o既人可以秒濕 大部份時候女人都需要多d 時間去warm up,
真係有深厚感情我冇所謂, 否則你有你爽我有我痛, 為乜要同你搞?

女人生理構造, 耐唔中就會有唔方便o既時候
氣味尷尬唔講,  ...
(除o左對住自己中意o既人可以秒濕 大部份時候女人都需要多d 時間去warm up,
真係有深厚感情我冇所謂, 否則你有你爽我有我痛, 為乜要同你搞?)
當然對著自己喜歡的人自然秒濕,但相信貴妃唔會one night stand 益咗啲咸濕佬,所以你有你爽我有我痛,絕對唔會發生喺妳身上。

(女人生理構造, 耐唔中就會有唔方便o既時候
氣味尷尬唔講, 更重要o既係唔衛生! 男人可以戴套有咩事都唔關佢事,女人則係俾你將d 本應排出o黎o既污血推番入去更深處)

氣味呢樣嘢除咗自己勤力清潔之外, 受到細菌感染當然亦會發出氣味,為咗自己喜歡男人唔會受到傳染,拒絕同佢親熱係唯一嘅方法,至於經期問題相信十個女仔十個都會喺呢段期間拒絕做愛, 一個心愛對方嘅男性絕對唔會喺呢個時候強行進入。

(男人高潮係射精, 99.99999% 搞o野時都會發生, 但如果個男人得三兩分鐘, 俾佢搞得到喉唔到肺咁點辦?
唔係個個都咁有風度自己爽完會記得幫身邊果位o架嘛!
有時候又會驚個男人夾硬o黎/ 亂o黎, 女人永遠都係比較容易受傷果一方)
兩三分鐘就玩完,呢樣嘢就好睇當時環境氣氛,相信比得貴妃恩典嘅男性都會有返咁上下性能力,唔會一下子射完就走路, 同樣道理相信貴妃嘅眼光 ,絕對唔會畀一個男人夾硬嚟亂咁嚟。

(最關鍵o既係男人扑扑為o既只係泄慾,而女人心態上俾人插入去o既意義係好唔一樣囉, 絕對唔係舒服/ 快感咁簡單
不過呢樣o野好個人, 我要係對一個人非常信任先會o係佢面前赤裸, 俾佢進入我身體,同埋俾個呻吟樣姣樣佢睇 只係有好感o既我情願含都唔會上床, 俾佢射入口都唔會o係佢面前剝光豬)
相信90%以上男人朴嘢都係為咗迷慾, 當然女人肯比男人插其中一個原因係為咗有需要,第二個原因自然係為咗心愛嘅男人所以付出肉體。自然貴妃不是 G 所以不會隨便喺一個男人面前裸露身體。

前往最後回覆