上一頁下一頁
發新話題

世伯

收藏  |  訂閱
351  63.6k

伯母正D定個女正D? 伯母對波咩cup? 個PAT有無36寸?
引用:
原帖由 rogerrpang 於 2023-10-11 17:50 發表 查看引用來源

正呀,真係有前有後唔講得笑,佢好早生,先4張幾,老公又一早仙遊,可能DRY耐咗先有位入

引用:
原帖由 rogerrpang 於 2023-10-11 18:11 發表 查看引用來源

我無佢聯絡啦,佢都唔會蠢到問佢女拎掛
ching  咁浪費 咁你有冇籍囗借ex搵佢

引用:
原帖由 bb631631 於 2023-10-11 18:20 發表 查看引用來源
可否講過程聽聽,好想知吓伯母又想要🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
師兄打文辛苦呀,之前話分享第一次3P同對夫婦玩嘅經驗都依家都唔想落手寫
好耐之前打過峇里島嘅經歷,有時間可以望下

伯母本身都算潮媽嚟,所以傾計都啱咀形,都係賣下口乖讚下佢靚個啲,
大概係食飯食到咁上下,就話:夜啦,再唔返去你女以為你俾人食咗㗎啦
伯母:邊個食?你呀?你敢咩?
我:點解唔敢,驚你淆底JA
半推半撞咪就上咗房

引用:
原帖由 cmhiker 於 2023-10-12 22:36 發表 查看引用來源
ching  咁浪費 咁你有冇籍囗借ex搵佢
唔會,無聯絡過

引用:
原帖由 kukarne 於 2023-10-12 19:44 發表 查看引用來源
伯母正D定個女正D? 伯母對波咩cup? 個PAT有無36寸?

狼虎之年同青春少艾,各有千秋啦

引用:
原帖由 rogerrpang 於 2023-10-13 11:27 發表 查看引用來源

師兄打文辛苦呀,之前話分享第一次3P同對夫婦玩嘅經驗都依家都唔想落手寫

伯母本身都算潮媽嚟,所以傾計都啱咀形,都係賣下口乖讚下佢靚個啲,
大概係食飯食到咁上下,就話:夜啦, ...
靚媽真係唔怕食!佢咁耐冇做,下面窄唔窄?

引用:
原帖由 rogerrpang 於 2023-10-13 11:29 發表 查看引用來源

狼虎之年同青春少艾,各有千秋啦
身材特徵似唔似?😉

引用:
原帖由 rogerrpang 於 2023-10-13 11:27 發表 查看引用來源

大概係食飯食到咁上下,就話:夜啦, ...
師兄⋯我都想試吓食靚潮媽😍👍🏾

揾返潮媽,重温舊夢囉

回覆 334# rogerrpang 的帖子

ching  成曰食好西  唔至在潮媽百有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆