新蒲崗跌錢⋯⋯

收藏  |  訂閱
13  8.2k

新蒲崗跌錢⋯⋯

上141睇下新蒲崗有冇好嘢。先去金x大廈洗下,開門全部大媽$450。
然後不嬲唔去對面東x,一定冇好嘢。
上網睇到多咗啲電約,本身已玩到接受大媽嘅程度,所以約咗個按出60分鐘$500試吓。
啲相就唔講,反正睇真人最實際。
去到仲要等三分鐘⋯⋯好咪等下。
開門係大媽但風韻猶存、濃妝豔抹、上圍豐滿、身材苗條,可接受範圍。
再睇下環境,唔係住家骨,似新蒲崗樓上足浴格局。
沖涼有一次性毛巾。埋身預佢唔識按,但估唔到全程得
三十分鐘。
我諗按咗十分鐘就叫我轉身,仲要推銷$1000可nunu ,
心諗呢間嘢湯羊嘅,咪拒絕。但佢又話波推除衫咪試下問幾錢,
$700⋯⋯算啦俾佢,冇下次。
除咗對罩,波係真不過墮嘅,算啦,有真波玩下都好。
又唔啜得lin ,又唔摸得閪,叫佢邊幫我啜lin邊打出嚟,又叫我自己打先肯制,仲要問住幾時出⋯⋯
$700早知就玩其他。鬼叫𨳊痕咩,事緣見到嗰頭有條輕中企喺間舖頭外好耐,離遠觀察咗陣仲見佢唔走,心諗係咪嚟呢?但睇咗廿分鐘都冇見佢同啲路過男人打眼色,都係我搞錯,可能佢負責睇舖啫。咁樣先有心動去搵嘢玩,就出事了。

引用:
原帖由 szechanman01 於 2023-9-22 16:33 發表 查看引用來源
上141睇下新蒲崗有冇好嘢。先去金x大廈洗下,開門全部大媽$450。
上網睇到多咗啲電約,本身已玩到接受大媽嘅程度,所以約咗個按出60分鐘$500試吓。
去到仲 ...
1個新蒲崗,1個深水埗,全部都係大媽黎,仲要多數係假相,我以前都同師兄一樣,領過野,所以以後電約都咪撚搞,撳鐘仔起碼都有個樣同身材畀你睇下,電約同心目中期望落差好大😩

回覆 1# szechanman01 的帖子

E+ D 雞好識玩

成日咩都唔得

最後都係打J

引用:
原帖由 中村雅俊 於 2023-9-24 09:06 發表 查看引用來源

1個新蒲崗,1個深水埗,全部都係大媽黎,仲要多數係假相,我以前都同師兄一樣,領過野,所以以後電約都咪撚搞,撳鐘仔起碼都有個樣同身材畀你睇下,電約同心目中期望落差好大😩 ...
算啦,我已經玩到接受大媽嘅程度。
玩法有好多種,玩後生141撳鐘仔又得,電約大媽按出又得,玩企企後生服務差又得,想平平地除佢衫玩下,再唔係玩足仔淨起機攬攬錫錫我都可以。不過月頭電約深水埗有驚喜。
入閘個樣一般似四十尾,大波但腰粗,唔識按但有全套住家骨,按15分鐘叫轉身環吹,見佢好生手;到佢瞓低就狂食佢雙lin,再向下移狂奶閪又唔抗拒,然後廣告有環吊又試下,感覺佢新做乾淨嘅,環插感覺係正,但唔俾中出,最後都係打出。都係$800。

引用:
原帖由 97015830 於 2023-9-24 14:16 發表 查看引用來源
E+ D 雞好識玩

成日咩都唔得

最後都係打J
我試過按過一個後生同一個大媽,淨床尾起機都試過。
真係出唔到⋯⋯要睇雞運,或者只好去返相熟1仔玩。

引用:
原帖由 szechanman01 於 2023-9-24 14:31 發表 查看引用來源
玩法有好多種,玩後生141撳鐘仔又得,電約大媽按出又得,玩企企後生服務差又得,想平平地除佢衫玩下,再唔係玩足仔淨起機攬攬錫錫我都可以。不過月頭電約深水埗有驚喜。
入閘個樣一般似四十尾, ...
講到尾都係睇下有冇雞運,10個可能有1個得
我都同師兄差唔多,玩到大媽都可以接受
不過都係中伏多,同10幾年前差好遠,價錢貴咗,
服務差咗😟

回覆 6# 中村雅俊 的帖子

感謝師兄壯烈試閘👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 szechanman01 於 2023-9-24 14:31 發表 查看引用來源
去呢啲啦
https://t.me/TeaTime24hr

引用:
原帖由 szechanman01 於 2023-9-22 16:33 發表 查看引用來源
去到仲 ...
700 開大啦 起碼
雖然都貴

引用:
個個真軍都得 愛滋無樣睇

前往最後回覆