壓力之下DIY

收藏  |  訂閱
15  8.1k

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-24 05:11 發表 查看引用來源
唔記得由幾時開始,個人一壓力大就會DIY減壓,以前讀書嗰陣時已經有呢個習慣,特別考試前個排,只要溫書一緊張,下面就會自動收縮,有種好想好想要既感覺。(唔係我主動去諗,係身體自然有反應)試過忍住唔解決,但就會好難繼續專心落去, ...
有冇試過開工時間同人玩cyber sex?

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-24 05:11 發表 查看引用來源
唔記得由幾時開始,個人一壓力大就會DIY減壓,以前讀書嗰陣時已經有呢個習慣,特別考試前個排,只要溫書一緊張,下面就會自動收縮,有種好想好想要既感覺。(唔係我主動去諗,係身體自然有反應)試過忍住唔解決,但就會好難繼續專心落去, ...
原來都有人同自己一樣有壓力會diy
減壓好事黎

引用:
原帖由 92165492 於 2023-9-26 22:16 發表 查看引用來源

原來都有人同自己一樣有壓力會diy
減壓好事黎
諗到辦法都是好事

引用:
diy 少聽到, 除哂衫褲裸露吓嚟減壓就有聽見過.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-28 17:15 發表 查看引用來源

diy 少聽到, 除哂衫褲裸露吓嚟減壓就有聽見過.
其實男人壓力下射唔到或好辛苦勉強射,好似你咁講除衫吹下生風仲舒服,同埋布料好多化工野,少接觸好的。

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-24 08:20 發表 查看引用來源
初初出嚟做野冇
而家有少少能力
正邪按摩都有
我都好多類似經驗,因為做開投資銀行後勤,都好大壓力。

我成日在公司厠所diy....

前往最後回覆