上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.5k  136.1k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-4 10:46 發表 查看引用來源

當時有冇準備埋 KY ?

定乾左都只係乾插 ?
KY 係有, 但去到一個點滑住入都係痛
成件事是咁的, 果陣同一個SP 玩, 叫佢幫我完成我一個願望就係好似AV 咁俾我一杯精液
佢搵到 6個加佢自己 total 七人囉, 大家都o岩o岩出o左一次o係個杯度 (俾我飲o左 ), 跟住再搞於是人人都出大力搏命咁鋤
我同 SP 玩o既正好係主奴, 所以唔需要多解釋點解痛都要繼續俾人插啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 11:35 發表 查看引用來源

KY 係有, 但去到一個點滑住入都係痛
成件事是咁的, 果陣同一個SP 玩, 叫佢幫我完成我一個願望就係好似AV 咁俾我一杯精液
佢搵到 6個加佢自己 total 七人囉, 大家都o岩o岩出o左一次o係個杯度 (俾我飲o左 ),  ...
七個輪流插,師姐肯定high到叫到拆天!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 11:18 發表 查看引用來源
你邊係呀!仲好有魅力!如果而家去讀,我驚你會夜夜春宵,咁多小鮮肉!😬
小鮮肉本宮冇興趣囉
再講, 中意老女人o既少男點講都係佔少數 (我覺得啦) ... 周街都係美少女點個會注意到我呢
其實重點都係我要求高 我要人家有氣質, 氣質來自學問, 會夜夜春宵果d 多數淨係識玩讀書唔成
認真係好叻果d 又嫌人太毒, 送埋籐條俾佢都未必敢打我

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 11:55 發表 查看引用來源

小鮮肉本宮冇興趣囉
再講, 中意老女人o既少男點講都係佔少數 (我覺得啦) ... 周街都係美少女點個會注意到我呢
其實重點都係我要求高 我要人家有氣質, 氣質來自學問, 會夜夜春宵果d 多數淨係識玩讀書唔成
認真 ...
你咁高要求可能要搵教授級先滿足到你!

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-10-4 06:22 發表 查看引用來源
早晨師姐🥰🙏🏾
恭喜发财,大吉大利

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 08:22 發表 查看引用來源

試過一次... 不過係七男一女 冇任何玩具純粹係身體接觸
同體力好似冇咩直接關係囉, 印象中每個人插o左不少於15分鐘, 算佢15x7=105 接近兩個鐘,
又當全部都係女上 (當然唔係) 我放假日游水跑步都唔只咁o既時間 ...
哇。。。7个男生,你太厉害了 😱😱

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 09:01 發表 查看引用來源

TVB 睇到o既o野唔好當真

既然你講到"話題不拘", 好耐之前老公同我講過一樣o野...
話說佢曾經o係澳洲留學, 識好多馬來西亞人, 果陣佢話我知從前o係香港識o既朋友之中,
到o左澳洲之後起碼遇到4-5個馬來西亞人,  ...
马来西亚人没什么好神奇的啦,都是两颗眼睛一个鼻子一个嘴巴 😓 不过马来西亚人其实也跟其他国家一样,有各种不同体积身高的人,不是每一个都长得一样啦。。。
另外我还有一个问题哦,如果姐姐介意的话可以不要回答,请问你的老公是“前夫”还是还在一起呢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 09:07 發表 查看引用來源
東南亞啲女仔係熱情啲!😬
你觉得我很热情还是很热?
😜

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 09:32 發表 查看引用來源

因為住o既地方比較熱?
这里一整年都是热天。。。下大雨几个小时就淹水。。。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 09:36 發表 查看引用來源
可能係啦!同埋好似比較早熟!
我并不早熟哦,我还是小屁孩 😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆