上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.5k  136.0k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-9-27 08:11 發表 查看引用來源
谢谢你的赞美哦
不过我想跟你说哦,香港也有很多有气质的女生的,我有看tvb的咯
TVB 睇到o既o野唔好當真

既然你講到"話題不拘", 好耐之前老公同我講過一樣o野...
話說佢曾經o係澳洲留學, 識好多馬來西亞人, 果陣佢話我知從前o係香港識o既朋友之中,
到o左澳洲之後起碼遇到4-5個馬來西亞人, 外表上都有8成相似, 覺得好神奇咁話

個仆街仲同我講, 如果當年留低唔返香港o既話好大可能會搵馬來西亞女友喎!
話可能係熱帶地方全年都咁暖, d 人習慣tshirt 短裙短褲, o係我地角度而言就係唔吝惜展視身材
高高瘦瘦o既女仔大長腿特別誘人 - 佢係超中意睇同玩女人對腳o既咸蟲

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 09:01 發表 查看引用來源

既然你講到"話題不拘", 好耐之前老公同我講過一樣o野...
話說佢曾經o係澳洲留學, 識好多馬來西亞人, 果陣佢話我知從前o係香港識o既朋友之中,
到o左澳洲之後起碼遇到4-5個馬來西亞人,  ...
東南亞啲女仔係熱情啲!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 09:07 發表 查看引用來源
東南亞啲女仔係熱情啲!😬
因為住o既地方比較熱?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 09:32 發表 查看引用來源

因為住o既地方比較熱?
可能係啦!同埋好似比較早熟!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 09:36 發表 查看引用來源
可能係啦!同埋好似比較早熟!
話時話唔係好覺有post 係寫關於留學生活?

之前佢話住宿舍可以有好多o野發生... 個賤人佢自己換過兩三間,
有d 好似酒店studio咁, 有d 同其他人share 廚房洗手間,
聲稱自己冇份玩過但話久唔久都聽到其他房有呻吟聲, 而且好肯定係同一間房唔同女仔o既聲線
佢本人後期搬o左出o黎同朋友合租, 但知道有d 怕麻煩o既人好幾年都住宿舍住到畢業為止
理論上真係可以耐唔中就遇到新鄰居, 青春期剛發育o既少男少女又o係外國冇王管, 真係可以發生好多事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 09:51 發表 查看引用來源

話時話唔係好覺有post 係寫關於留學生活?

之前佢話住宿舍可以有好多o野發生... 個賤人佢自己換過兩三間,
有d 好似酒店studio咁, 有d 同其他人share 廚房洗手間,
聲稱自己冇份玩過但話久唔久都聽到其他房有呻吟聲 ...
唔出奇吖,十八冇醜婦,男嘅血氣方剛,咁多後生女喺身邊點會唔想要吖!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 09:01 發表 查看引用來源

到o左澳洲之後起碼遇到4-5個馬來西亞人,  ...
聽到鄰房的呻吟聲, 又係一種好大的刺激感

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 08:22 發表 查看引用來源

試過一次... 不過係七男一女 冇任何玩具純粹係身體接觸
同體力好似冇咩直接關係囉, 印象中每個人插o左不少於15分鐘, 算佢15x7=105 接近兩個鐘,
又當全部都係女上 (當然唔係) 我放假日游水跑步都唔只咁o既時間 ...
當時有冇準備埋 KY ?

定乾左都只係乾插 ?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 10:09 發表 查看引用來源
唔出奇吖,十八冇醜婦,男嘅血氣方剛,咁多後生女喺身邊點會唔想要吖!😬
唉, 唔係人老珠黃冇人要o既話, 我都想停職幾年出國讀個MBA

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 11:16 發表 查看引用來源

唉, 唔係人老珠黃冇人要o既話, 我都想停職幾年出國讀個MBA
你邊係呀!仲好有魅力!如果而家去讀,我驚你會夜夜春宵,咁多小鮮肉!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆