上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.5k  136.2k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 12:26 發表 查看引用來源
马来西亚人没什么好神奇的啦,都是两颗眼睛一个鼻子一个嘴巴 😓 不过马来西亚人其实也跟其他国家一样,有各种不同体积身高的人,不是每一个都长得一样啦。。。
另外我还有一个问题哦,如果姐姐介意的话可以不要回答,请问你的 ...
絕對冇咩介唔介意
講緊o既係同一個人, 而家o既老公, 同我講外國留學往事果陣係我男朋友, 一齊好耐啦
2013年中左右識, 兩年半多dd 之前結婚

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 09:51 發表 查看引用來源

話時話唔係好覺有post 係寫關於留學生活?

之前佢話住宿舍可以有好多o野發生... 個賤人佢自己換過兩三間,
有d 好似酒店studio咁, 有d 同其他人share 廚房洗手間,
聲稱自己冇份玩過但話久唔久都聽到其他房有呻吟聲 ...
宿舍不是男女分开的吗?而且不是应该有规定不可以进入异性宿舍吗?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 12:30 發表 查看引用來源
你觉得我很热情还是很热?
😜
搶答:

我覺得係熱, 而且係好熱 即係英文話女仔 very hot 果種

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 12:33 發表 查看引用來源
我并不早熟哦,我还是小屁孩 😂
我意思係身材早熟!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 12:37 發表 查看引用來源
宿舍不是男女分开的吗?而且不是应该有规定不可以进入异性宿舍吗?
初時我都以為係, 點知佢話大學入面或者係咁
冇記錯佢話係私人開o既, 你同我有錢都可以起一間 o係學校出面
佢果陣住過果間剛好又係馬來西亞人開o既, 一對老夫妻
俾我睇過幾張相, 同一般住宅冇咩分別, 一層入面 x 個單位, 單位入面當然唔可能男女同住啦
但隔離屋係個異性一d 都唔出奇
係就係有規距話就算d 人拍拖都好, 都唔可以男女同房過夜, 但問題係對老夫妻外面有屋企,
晚飯時間過後就會走, 第二朝先返o黎睇住個場, 所以半夜發生咩事你唔講我唔講佢地根本唔會知

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 10:09 發表 查看引用來源
唔出奇吖,十八冇醜婦,男嘅血氣方剛,咁多後生女喺身邊點會唔想要吖!😬
可是那些女生的想法呢?难道他们也都很想很想要?

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-4 10:44 發表 查看引用來源

聽到鄰房的呻吟聲, 又係一種好大的刺激感
听到吃不到哦,那样也会开心吗?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 11:16 發表 查看引用來源

唉, 唔係人老珠黃冇人要o既話, 我都想停職幾年出國讀個MBA
姐姐,活到老学到老,别被年龄限制了自己的成长空间哦!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 11:35 發表 查看引用來源

KY 係有, 但去到一個點滑住入都係痛
成件事是咁的, 果陣同一個SP 玩, 叫佢幫我完成我一個願望就係好似AV 咁俾我一杯精液
佢搵到 6個加佢自己 total 七人囉, 大家都o岩o岩出o左一次o係個杯度 (俾我飲o左 ),  ...
我也有试过这样的,但却是相反的情况,我是被人叫我装进瓶子或者盆或者其他器材里

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 11:55 發表 查看引用來源

小鮮肉本宮冇興趣囉
再講, 中意老女人o既少男點講都係佔少數 (我覺得啦) ... 周街都係美少女點個會注意到我呢
其實重點都係我要求高 我要人家有氣質, 氣質來自學問, 會夜夜春宵果d 多數淨係識玩讀書唔成
認真 ...
姐姐喜欢被打

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆