上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.5k  136.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 12:34 發表 查看引用來源

絕對冇咩介唔介意
講緊o既係同一個人, 而家o既老公, 同我講外國留學往事果陣係我男朋友, 一齊好耐啦
2013年中左右識, 兩年半多dd 之前結婚
有小朋友吗?我超爱小朋友的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 12:37 發表 查看引用來源

搶答:

我覺得係熱, 而且係好熱 即係英文話女仔 very hot 果種
哈哈哈 热不热情情我就不知道了,毕竟那是要别人说的才算
very hot嘛,这就要看看天气和心情了

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 12:48 發表 查看引用來源
可是那些女生的想法呢?难道他们也都很想很想要?
那個少女不懷春,撩弄下好似就成其好事!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 13:02 發表 查看引用來源
我也有试过这样的,但却是相反的情况,我是被人叫我装进瓶子或者盆或者其他器材里
你啲水水?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 12:45 發表 查看引用來源
我意思係身材早熟!😉
我身材也没有早熟啊
话说,要多少岁才算是早熟?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 12:37 發表 查看引用來源
宿舍不是男女分开的吗?而且不是应该有规定不可以进入异性宿舍吗?
好多人偷渡!😬

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 12:51 發表 查看引用來源
听到吃不到哦,那样也会开心吗?
唯有自己來!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 12:46 發表 查看引用來源

初時我都以為係, 點知佢話大學入面或者係咁
冇記錯佢話係私人開o既, 你同我有錢都可以起一間 o係學校出面
佢果陣住過果間剛好又係馬來西亞人開o既, 一對老夫妻
俾我睇過幾張相, 同一般住宅冇咩分別, 一層入面  ...
原来是这样。。。可是谁知道他们道高一尺魔高一丈,安装cctv看你们每晚在干嘛

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 12:16 發表 查看引用來源
哇。。。7个男生,你太厉害了 😱😱
呢d 陳年往事, 睇落好似好厲害囉... 但都要聽阿婆講返兩句:

第一, 過程除o左開頭之外, 真係一d 都唔好受, 冇錯我同果個男人係玩sm 開始, 每次見面佢都會籐條鞭打我,
但一個係屁股普通o既肉, 一個係身上最敏感o既地方, 兩種疼痛由一開始就已經唔係同一個層次

第二, 當時滿腦子都係咸濕思想, 玩完之後先至識驚! SP 我對佢已經有o左信任,
原則上基於對佢o既信任佢幫我搵番o黎o既 6男我都可以信任, 但佢畢竟唔係醫生亦唔會同果6條友做body check
咁你明啦?

第三, 呢個先係最重要o既, 就係呢件事其實係我人生中o既污點囉...
如果我下半世都繼續食快餐咁就冇問題啦, 問題係之後遇到自己真心中意o既人, 好似剛剛提到o既男朋友/ 老公咁
某程度上o黎講其實可以話係我愛上佢在先o既 但又由於上面第二點, 果陣我真係好幾晚訓唔著...
自己走去睇醫生check 過晒冇事, 先至同佢一齊, 點講都好我都係不久之前同過六個素未謀面o既人口交吞過精,
報告出o左冇事, 係鬆過一口氣, 但好快又迎接第二輪o既失眠, 因為我要將呢件事話俾佢知
我個人就係咁, 我要求另一半對我絕對忠誠坦白同開放, 亦會好嚴格咁要求自己做返同樣o既o野去對人
尤其是個傻仔一開始果陣認為我除o左食吓煙講吓粗口之外都係個乖乖女
我同自己講咁樣更加有必要讓佢認識真實果個我, 然後做個公正o既判斷繼唔繼續同我發展落去
雖然好幸運, 佢話佢一d 都唔介意過去o左o既事, 佢嘴上果句話每個人都有過去,
心入面果句我始終覺得係因為佢需求大 (真係好大), 情願要個乜都肯玩o既淫婦好過一條純潔o既死魚
不過果期我心入面真係一d 都唔好受, 輪迴o係一個一定要向人坦白, 但又怕坦白過後人地唔接受想同我分手o既矛盾之中
甚至到今日為止偶然諗返轉頭, 都覺得有d 罪惡感, 因為我俾唔到一個更好更完美o既老婆俾自己呢生最愛o既一個男人

一時有d 感觸又長篇大論o左
多謝收看

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 13:15 發表 查看引用來源

呢d 陳年往事, 睇落好似好厲害囉... 但都要聽阿婆講返兩句:

第一, 過程除o左開頭之外, 真係一d 都唔好受, 冇錯我同果個男人係玩sm 開始, 每次見面佢都會籐條鞭打我,
但一個係屁股普通o既肉, 一個係身上最敏感o既 ...
有過往嘅經歷至有今日嘅你,唔需要再介懷過去嘅嘢!好欣賞你對佢嘅坦白,相信唔係個個人都得!見到你哋而家咁恩愛幸福都鄧你開心!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆