上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
117  136.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-3 12:48 發表 查看引用來源

嗯... Anyway 你冇估錯
嘩⋯k師姐都好得吓喎😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-3 16:10 發表 查看引用來源

K師姐唔得,本宮就唔會對人上下其手啦 🤣
妳又啱喎蛇師師姐😆😆😆

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-3 16:13 發表 查看引用來源
言下之意,咪即係K姐對你….
即係K師姐一樣咁對付番蛇師姐😆😆😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-3 18:42 發表 查看引用來源

有D人攬住人地條腰行街,攬攬吓攬到伸埋入人地件衫

又有D人並排咁坐,只要距離夠近隻手成日硬係要放人大脾上面

🤔
嘩⋯咁狼死🤣🤣🤣

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-3 17:58 發表 查看引用來源

我才沒她那麼好色 男女通吃😁
大家都互相摸緊靚嘢啫😍😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-10 06:43 發表 查看引用來源

原本我都冇諗過會走後門, 直到嫁俾皇上之前, 想大婚當日多d 儀式感, 被佢象徵性咁破處

for best result 本宮建議留返俾你最心愛果位人士進入囉
後面本來唔係一個性交該用o既地方, 按道理應該只係讓東東從果個地 ...
師姐,係咪好嗱呢?😅

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-10 07:48 發表 查看引用來源
1. 时间是有的吧,毕竟我工作时间之后都是有空的,而且工作时间我也可以回复信息,反正就是看对方怎么想吧
2. 适合对象暂时是没有的,曾经对一个男生有一点点的心动,可是后来发现他是有了女朋友的,所以就放弃了
3. 条件嘛。。 ...
師妹想位男朋友有20CM長?😱😂

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-10 08:01 發表 查看引用來源
其实也只是开玩笑啦,我不介意size,但是技术要好,人要主动,还有就是不要介意我会随时潮吹,最后就是愿意在爱爱后帮我善后就可以了
師妹會隨時潮吹😱😍⋯⋯愛愛完幫女方善後我覺得好sweet😘😘

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-12 05:29 發表 查看引用來源

一次,就係1 V 7🥹
師姐試過1對7😱💪🏾咪腳仔都軟埋😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-13 11:19 發表 查看引用來源
俾個算係最白最純潔o既本宮出浴照俾你啦
張相本身冇咩睇頭o架! 只係對本宮自己意義重大...

第一次賺到錢出國去玩, 好pure o既年代 (只係漂o左少少頭髮)
應該係破o左處, 但一次散餐都仲未食過, SM ...
嘩⋯蛇師姐,妳勁索呀🤤😍😘⋯好想同妳咩囉 😍🥰😘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆