上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  136.2k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-9 11:26 發表 查看引用來源
我家浴室厕所是超级干净的,然后马桶在浴缸隔壁,因为我不要任何人在浴缸里面尿尿,太脏了!
至于G罩杯嘛,我也没有,想体验一下那种重重的感觉,然后听说还可以自己吸一吸舔一舔,哇啊啊啊啊 ...
一切咪就係直至到同男人住埋一齊為止囉!
相信本宮, 無論外表睇落點樣o既男人, 都會一邊沖涼一邊痾尿, 佢地會話 "慳水唔駛沖多次廁所"
豪放d 既連一齊沖涼果陣拎轉身就痾都夠膽死o既

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-9 12:36 發表 查看引用來源

真了解男人
點解好似聽到有一種好自豪覺得咁做係好應該o既口吻呢

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-9 12:37 發表 查看引用來源

有冇試過比男人尿尿到身上 ?
咁又冇
我唔介意人o係我身上任何地方射精, 但痾尿點都有d 侮辱

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-9 19:47 發表 查看引用來源
yeeeee,姐姐色色了,哈哈哈
我有玩具,但是我不喜欢自己玩,还是比较喜欢乖乖听人说的跟着去做比较有安全感
另外,我不介意帮男生口口,但是我要他们先帮我 ...
哎呀 色色係我o既本性, 全日24小時我都可以色色o架啦

口交我習慣係自己先幫人含完之後俾人奶... 養成o左好多年啦, 話說係因為從前一個耐力唔太強o既男朋友
原理係乜其實唔太明白, 大概係啜啜啜完之後馬上就插入去, 佢會好快射
完全唔幫佢含就插入去, 一樣射得幾快, 但係先含一陣跟住停低cool down 一下 (呢個時候咪俾佢奶吓囉 )
然後先插入去俾佢第二輪o既刺激, 咁樣就可以last 耐d
之後做愛就成為o左一個routine, 直到而家都係咁啦

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-9 19:48 發表 查看引用來源
这边。。。我看不懂姐姐说的东西了,太深太深太深了,可以翻译一下吗?
當然可以

簡單o黎講就係咁:
男生在洗澡的地方尿尿... (我跟你的另一個留言一併回應啦)
完全用不著本宮去了解男人, 跟當了人妻亦無關, 因為不只一個男性當面跟我直說
"這樣可以少浪費點水"

然後就是 -- 比較含蓄的男人, 會在浴室沒有人 i.e. 自己一個洗白白時, 洗澡+尿尿同時進行
豪放一點的, 我和他一起洗, 兩個人同時站在那個比較狹小的空間, 他轉過身背向我, 對著去水的洞洞就尿出來
完全百分之一百absolutely definitely totally 沒有一點覺得不好意思囉!

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-9 19:51 發表 查看引用來源
姐姐不介意男人射在头发上吗?
尿尿的话我会好奇然后想看,但是不要尿在我身上就好了
说到尿尿,男生怎么会喜欢看女生尿尿呢?然后好像都喜欢女生的水水(不管是尿尿还是淫水还是潮吹还是汗水还是口水)弄在自己身上吗? ...
視乎場合吧 一般可以有機會射到頭髮, 都只係有心想被佢顏射, 而呢個遊戲通常只會o係浴室進行
射到頭髮只要先用冷水沖走即可, 唔好一開始就用熱水, 問題不大

尿尿嘛, 其實我都中意睇 好奇, 得意嘛
男人痾完會fing fing fing, by the way 以前知道或者見到男人o係沖涼o既地方尿我真係會嬲,
但而家可以話放棄o左要求啦
第一, 呢樣o野根本唔可能enforce 佢, 我見到果陣就係啫, 佢自己一個洗o既時候尿o左我都唔會知
第二, 講衛生講噁唔噁心, 都擺得入口幫佢啜, 好似又冇咩實質o既論據可以繼續complain 囉
第三, 只要確保唔好尿落我身上, 比如好似之前咁背向我, 俾我捉住佢jj 俾佢痾, 痾完俾我 fing fing fing, 呢d 機會唔係成日有

最後, d 咩野咩野弄在身上o既問題嘛,
我個人理解, 精液汗水口水都係體液, 係人o既一部份吧, 尿液則係排泄物, 即係垃圾,
你身體入面已經冇用o既o野先會進入去尿液入面然後排出體外嘛
精液... 其實係中意o既 係有d 腥同澀, 但係好男人好性感o既味道, 只有同男人親密時先會聞到同食到
汗水... 係個氣氛, 大熱天本來就性慾旺盛 剛做完運動男性好 man 好powerful o既畫面仲o係腦海中, 特別想同佢做愛
口水... 只要唔好有口氣就得啦, 八成以上o既前戲其實都係靠把口o架啦, 介意o既話我真係唔知有咩好講

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-10 08:00 發表 查看引用來源
哦哦,学到新东西了~~下次有机会的话可以试试看, 因为通常我都是很被动的,对方要我做什么我就跟着做,但是他们是很喜欢啦,说很听话很乖
你感覺上有d 似我識得o既一隻小綿羊
但小綿羊好快就做羊媽媽啦

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-10 08:03 發表 查看引用來源
我是不想浴缸里面有尿尿的痕迹,因为我很喜欢泡澡,如果有人在里面尿尿过的话。。。好恶心
以前我都中意, 而家唔係話唔中意o既, 不過好似硬係冇咩機會咁
好邪惡o架 自己一個人 (連美女housemate 都未搬o黎之前), 一缸暖水, 一杯紅酒, 加個煙灰缸...
真係天堂一般o既享受

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-10 08:22 發表 查看引用來源
姐姐真的好幸福,搞得我也想有个男朋友陪我了
1. 我是不喜欢男生射在我头发,那是我的宝贝来的咯
2. 浴缸内不可以排泄,我坚持我的想法,谁敢违抗的我就切掉,呵呵呵
3. 那些体液之类的我是不介意啦,只是我不明白男生在 ...
嘲吹 (噴水) o既o野唔係好識講, 因為應該冇試過...
(3) 我或者知點解: 成功感囉! 女士都會o係幫人口交果陣, 男人射精時更加落力去啜佢啦
就算你唔做呢樣o野, 總會o係搞完o野之後問過或者至少有衝動想問對方頭先係咪好舒服
對方話係o既話自己心裡都會有種飄飄然好happy 既感覺, 呢個就係成就感囉
女生如此, 男仕呢方面o既需求比我地要強十倍百倍

淫水呢, 以我所知同我o既記憶, 自己果d 以及我舔過果位, 都係透明o既  
一開始時應該人人都係吧, 變白會唔會係抽插o既過程打o左氣泡入去, 好似做蛋糕o既蛋白咁

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-10 09:22 發表 查看引用來源
我是小兔子啊,最爱兔子了,虽然大家都说我是husky
husky 係咪狗狗果個 husky? 我本來都好中意o架, 超型, 無奈老公唔想養寵物
其實平心而論, 我地o既生活習慣亦唔係咁適合, 畢竟多個家庭成員總要負起一d 責任

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆