上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
1.9k  136.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 11:55 發表 查看引用來源

小鮮肉本宮冇興趣囉
再講, 中意老女人o既少男點講都係佔少數 (我覺得啦) ... 周街都係美少女點個會注意到我呢
其實重點都係我要求高 我要人家有氣質, 氣質來自學問, 會夜夜春宵果d 多數淨係識玩讀書唔成
認真 ...
姐姐喜欢被打

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 12:34 發表 查看引用來源

絕對冇咩介唔介意
講緊o既係同一個人, 而家o既老公, 同我講外國留學往事果陣係我男朋友, 一齊好耐啦
2013年中左右識, 兩年半多dd 之前結婚
有小朋友吗?我超爱小朋友的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 12:37 發表 查看引用來源

搶答:

我覺得係熱, 而且係好熱 即係英文話女仔 very hot 果種
哈哈哈 热不热情情我就不知道了,毕竟那是要别人说的才算
very hot嘛,这就要看看天气和心情了

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 12:45 發表 查看引用來源
我意思係身材早熟!😉
我身材也没有早熟啊
话说,要多少岁才算是早熟?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 12:46 發表 查看引用來源

初時我都以為係, 點知佢話大學入面或者係咁
冇記錯佢話係私人開o既, 你同我有錢都可以起一間 o係學校出面
佢果陣住過果間剛好又係馬來西亞人開o既, 一對老夫妻
俾我睇過幾張相, 同一般住宅冇咩分別, 一層入面  ...
原来是这样。。。可是谁知道他们道高一尺魔高一丈,安装cctv看你们每晚在干嘛

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 13:08 發表 查看引用來源
那個少女不懷春,撩弄下好似就成其好事!😉
你怎么好像在写。。。古诗?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 13:09 發表 查看引用來源
你啲水水?😉
对啊,我不懂为什么很多人喜欢一直一直一直弄我喷水出来

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 13:10 發表 查看引用來源
好多人偷渡!😬
警察抓走!!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 13:15 發表 查看引用來源

呢d 陳年往事, 睇落好似好厲害囉... 但都要聽阿婆講返兩句:

第一, 過程除o左開頭之外, 真係一d 都唔好受, 冇錯我同果個男人係玩sm 開始, 每次見面佢都會籐條鞭打我,
但一個係屁股普通o既肉, 一個係身上最敏感o既 ...
谢谢姐姐的分享,我有看完全部哦
我的话就真的很少爱爱的,一年可能才不到十次吧,说出来甚至有人都觉得我是性冷感的

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 13:22 發表 查看引用來源
有過往嘅經歷至有今日嘅你,唔需要再介懷過去嘅嘢!好欣賞你對佢嘅坦白,相信唔係個個人都得!見到你哋而家咁恩愛幸福都鄧你開心!😉
对啊对啊,你很勇敢
我说的是姐姐,不是licklickson!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆