上一頁下一頁
發新話題

第一次post

收藏  |  訂閱
260  30.0k

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-17 10:39 發表 查看引用來源

你哋鍾意我哋點叫你哋嘅細路呢?我平時同蝦子餅做時會叫jer或條嘢
私家Q, 因為打士碌架嘅人都想擁有一枝私家Q..

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-17 10:39 發表 查看引用來源

你哋鍾意我哋點叫你哋嘅細路呢?我平時同蝦子餅做時會叫jer或條嘢
碌嘢,賓周或者撚,做愛時粗俗有一種野性嘅刺激。

引用:

用𨳊可能粗豪啲,可能刺激啲!

引用:

碌啫🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-10-17 11:17 發表 查看引用來源
碌啫🤣🤣🤣
你哋會點叫你哋另一伴下面妹妹呢?我蝦子餅都係叫下面或者妹妹,定係下次同佢講時話我下面濕咗改成話我個gap濕咗佢會仲興奮?

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-17 17:21 發表 查看引用來源

你哋會點叫你哋另一伴下面妹妹呢?我蝦子餅都係叫下面或者妹妹,定係下次同佢講時話我下面濕咗改成話我個gap濕咗佢會仲興奮?
可以試吓,如果夠膽可以直講果個字,可能仲刺激!

而家啲女仔好直接,叫自己下面做閪。我覺得女仔咁叫真係會興奮好多。
引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-17 17:21 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-10-17 10:53 發表 查看引用來源

碌嘢,賓周或者撚,做愛時粗俗有一種野性嘅刺激。
我鐘意叫鳩

引用:

我會話 你枝野/ 大碌鳩/ 大腸腸/ 撚

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-10-17 18:15 發表 查看引用來源
而家啲女仔好直接,叫自己下面做閪。我覺得女仔咁叫真係會興奮好多。

依家多數女女都係直接講 閪 㗎啦 含蓄少少會講 下面 如果係講 妹妹 就多數係扮晒嘢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆