上一頁下一頁
發新話題

第一次post

收藏  |  訂閱
76  30.0k

引用:
原帖由 Laputa360 於 2023-9-26 17:31 發表 查看引用來源
依家新樓好多都會係咁...我女朋友初時都會好擔心人地聽到佢叫...後來試下我地都聽到隔離叫後...我地又想黎...之後就冇再怕....
有次喺廳到做,等二日係等𨋢嘅時候隔離屋對夫婦又出街,笑笑口咁打招呼,出𨋢後我蝦子餅話可能噚晚佢哋聽到,即刻😳

引用:
原帖由 Laputa360 於 2023-9-26 17:41 發表 查看引用來源
成年人大家都會明白^^
隔離屋嗰對新婚young好多,所以我蝦子餅都叫我open mind d,好common

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-26 17:49 發表 查看引用來源
咁師姐妳應該叫得好大聲吓🥰😍
話時話,真係唔明你哋班師兄鍾意聽人叫,定係鍾意聽人答問題!叫俾你哋聽仲問人high唔high, 唔high又點會叫呢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-26 18:32 發表 查看引用來源
聽到隔離叫床聲?
聽唔到,只係有時係廳做驚出面聽到我哋

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-9-27 06:27 發表 查看引用來源
開大電視聲得唔得?
開住華仔嘅歌可能會仲正😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-27 06:46 發表 查看引用來源
雙重刺激,你咪會更加high,會唔會一齊高潮?😉
我坐上面嘅時候佢一定都會坐起身lam同揸,係好正嘅!

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-26 17:59 發表 查看引用來源

話時話,真係唔明你哋班師兄鍾意聽人叫,定係鍾意聽人答問題!叫俾你哋聽仲問人high唔high, 唔high又點會叫呢?
不過有時答完佢哋就好似會落力d就真嘅,所以都會答佢哋

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-27 07:31 發表 查看引用來源
同埋女上攰咗瞓喺男人上面比個男人攬住向上插,喺男人耳邊呻呤都好正!
女上條腰做一陣真係會攰,我都鍾意瞓喺上面等佢哋向上插

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-27 08:31 發表 查看引用來源
咁師姐落力啲啦🥰😂
即然講開做嘅時候叫同講嘢,咁不如問埋大家聽到咩會最high會即刻爆發你哋嘅力量呢?等我偷偷學下,下次同蝦子餅做時就講下先🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-27 09:55 發表 查看引用來源
你好勁呀,我頂唔順啦,我比你屌死啦!😬
我最多都係會叫佢入d, 又真係好少對住佢講粗口

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆