個八月十五好正呀!分享欣賞角度😋

收藏  |  訂閱
37  12.6k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-10-2 16:05 發表 查看引用來源

咁就要睇你幾時乃喇🫢
我乃過係有精味😇

最LIKE睇瑜伽褲
得閒就上COFFEE個YT睇
真係正
女人話靚PAT真係要練出黎
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-30 15:39 發表 查看引用來源
我對於插屎忽的興趣不大😅欣賞就會有,係街上尤其見到d女人著如家褲,成日八月十五清楚顯現,真係好撚正😋

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-2 17:00 發表 查看引用來源
波大冇腦,會唔會真係🤭
應該吾會🤣🤣🤣

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-30 15:39 發表 查看引用來源
我對於插屎忽的興趣不大😅欣賞就會有,係街上尤其見到d女人著如家褲,成日八月十五清楚顯現,真係好撚正😋
我呢方面都同阿富哥一樣

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-10-2 06:07 發表 查看引用來源

老喇..  留返比後生
女仕係唔同時段有唔同嘅美,感謝上帝創造女人,唔係我地男人生存就無意義。

引用:
原帖由 Wata1536 於 2023-10-3 09:04 發表 查看引用來源

女仕係唔同時段有唔同嘅美,感謝上帝創造女人,唔係我地男人生存就無意義。
同意,回顧同老婆一齊廿幾年,初初年輕卜卜趣,結婚後人妻開始成熟,而家熟晒少肥豐滿d又吾同玩法🫢

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-10-3 10:25 發表 查看引用來源

同意,回顧同老婆一齊廿幾年,初初年輕卜卜趣,結婚後人妻開始成熟,而家熟晒少肥豐滿d又吾同玩法🫢
女人熟晒佢亦有需要,所以話熟女好玩就是她們都好主動,女人肯配合係特別好屌多水😋

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-2 17:01 發表 查看引用來源
我乃過係有精味😇
有次德叔扶孖子回來,記得是某年的性誕節,孖子已有8分酒醉,德叔一嘢放低孖子就走,還吩咐我好好照顧孖子,佢話自己仲有下一場節目😅
孖子這晚著左條短短的跳舞裙,已死豬咁的一堆泥巴,有些我見猶憐,孖子突然起來想嘔的樣子,我扶了她進去嘔吐,他媽的德叔真係衰格,就咁掉低孖子給我照顧😵
嘔了出來後孖子衣服上沾了嘔吐物,她酒醉三分醒地要除衫沖涼,但最後都係咁e淋左一淋,係我幫佢沖的,好快就扶她回床上,孖子双腿微張,她的二片大唇好似在向我微笑招手😇

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-3 11:00 發表 查看引用來源
有次德叔扶孖子回來,記得是某年的性誕節,孖子已有8分酒醉,德叔一嘢放低孖子就走,還吩咐我好好照顧孖子,佢話自己仲有下一場節目😅
孖子這晚著左條短短的跳舞裙,已死豬咁的一堆泥巴,有些我見猶憐,孖子突然起來想嘔的樣子,我扶了 ...
咁你之後有冇品嘗一下

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-10-3 11:33 發表 查看引用來源

咁你之後有冇品嘗一下
就係品左,四唇交疊,細味感覺到有陣米青味道,隧道內濕潤有液體,知道左乃嘢啦,仆佢個街又唔屌得呀德叔,係我想偷食食著屎😵

前往最後回覆