上一頁下一頁
發新話題

解鎖新成就

收藏  |  訂閱
54  13.6k

解鎖新成就

細個拍拖最激情,真係會都會夠膽死做,而且好似打機解成就咁,會特別興奮
有日我地一齊放學去機場行個圈,順便探下佢做地勤嘅家姐,上左機鐵,我地坐左最後一排,後面係痴住另一個車廂,有透明玻璃,但角度上睇唔到我地做緊咩,前面有一兩個人,亦都冇見到有cam。男朋友拉我隻手去掂佢下面,已經硬曬好大,佢拉開條褲示意我含住,我跪低一路含一路用手chok,每下頂到最深,間唔時用脷掃下佢龜頭,到差唔多時候,feel到佢條撚越來越脹,一嘢射曬落我個口度,我呑曬🤤
繼摩天輪同公園後,我地又解鎖左新成就❤️

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-10-2 08:37 發表 查看引用來源
細個拍拖最激情,真係會都會夠膽死做,而且好似打機解成就咁,聖工作會特別興奮
有日我地一齊放學去機場行個圈,順便探下佢做地勤嘅家姐,上左機鐵,我地坐左最後一排,後面係痴住另一個車廂,有透明玻璃,但角度上睇唔到我地做緊咩,前 ...
師姐好enjoy性🥰👍🏾

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-10-2 08:37 發表 查看引用來源
細個拍拖最激情,真係會都會夠膽死做,而且好似打機解成就咁,會特別興奮
有日我地一齊放學去機場行個圈,順便探下佢做地勤嘅家姐,上左機鐵,我地坐左最後一排,後面係痴住另一個車廂,有透明玻璃,但角度上睇唔到我地做緊咩,前面有一 ...
C姐繼續寫 性經歷

激情解鎖,敢玩敢做嘅時光。。。

引用:
原帖由 小福星 於 2023-10-2 10:15 發表 查看引用來源
C姐繼續寫 性經歷
其實仲有一段想寫
不過算啦
冇人想睇

睇完你幾篇分享,真係日日都想比你含撚
引用:
有日我地一齊放學去機場行個圈,順便探下佢做地勤嘅家姐,上左機鐵,我地坐左最後一排,後面係痴住另一個車廂,有透明玻璃,但角度上睇唔到我地做緊咩,前面有一 ...

寫啦,其實好好睇,你有好多有趣既經歷
引用:
原帖由 紫色心 於 2023-10-2 13:05 發表 查看引用來源
其實仲有一段想寫
不過算啦
冇人想睇

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-10-2 13:05 發表 查看引用來源
其實仲有一段想寫
不過算啦
冇人想睇
我支持你 ……. 寫

引用:
原帖由 小福星 於 2023-10-2 14:28 發表 查看引用來源
我支持你 ……. 寫
已經寫左
希望你可以支持下

新post.. 支持下先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆