上一頁下一頁
發新話題

解鎖新成就

收藏  |  訂閱
54  13.6k

我有睇架師姐

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-10-4 00:42 發表 查看引用來源
都話妳大咬架啦😍😂
我係正常人🤭🤭

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-10-4 23:35 發表 查看引用來源

我係正常人🤭🤭
正常大咬嘅人!😉

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-10-4 23:35 發表 查看引用來源

我係正常人🤭🤭
正常大食嘅人🥰😍😆

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-10-3 12:03 發表 查看引用來源
當然係坐機鐵口爆
🤣🤣🤣🤣
噢.... 飛機上口爆試過, 陸上交通工具嘛, 只有佢自己部車, 或者出國玩果陣租返o黎o既車
水上就只有一個唔太熟但幾索o既男人 (應該叫男仔先o岩)

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-5 00:05 發表 查看引用來源
正常大咬嘅人!😉
o係一條專講口爆同吞精o既thread 入面睇到個 "咬" 字, 忽然之間唔係咁舒服....

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-5 08:01 發表 查看引用來源

噢.... 飛機上口爆試過, 陸上交通工具嘛, 只有佢自己部車, 或者出國玩果陣租返o黎o既車
飛機口爆
你哩個成就價值喺白金
🤣🤣🤣🤣
搭船其實我都試過
入長洲果陣坐上面豪華位
有啲地方都幾隱蔽

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-5 08:03 發表 查看引用來源

o係一條專講口爆同吞精o既thread 入面睇到個 "咬" 字, 忽然之間唔係咁舒服....
痴埋咗一齊啫,應該係口交!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-5 08:01 發表 查看引用來源

飛機唔做埋?

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-10-5 08:37 發表 查看引用來源
飛機口爆
你哩個成就價值喺白金
🤣🤣🤣🤣
搭船其實我都試過
入長洲果陣坐上面豪華位
有啲地方都幾隱蔽
飛機口爆先最穩陣
好多年前o既事啦, 果陣仲係飛行過程中請勿使用手提電話o既年代, 我地搭長途八九個鐘,
尤其是夜機佢會熄燈俾人訓覺, 因為唔開得手機被偷拍o既可能性超低,
環境又嘈, 射精果陣男方喘氣聲幾乎聽唔到

船果次則係未飲先醉 , 飲o左少少啦, 但完全未到果個level, 我成日都話自己以前係超on9 架啦
真係唔知邊度o黎o既勇氣, 場地係cousin 個friend 既船P, 一d 都唔隱蔽o架其實, 只不過係d 人走開晒
同o左一個身材超好睇落好運動型但行為聲線又勁斯文o既肌肉男口交
淨係掛住採陽氣, 完全冇諗過萬一有人走入o黎睇到個畫面會有咩後果

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆