收藏  |  訂閱
19  13.1k

由細到大有時會自慰….特別單身嗰啲日子,除咗用玩具同指插之外,都係夾下枕頭,或者沖涼時用花灑淋豆豆。我本身需求都比較大同埋好敏感,通常唔洗5分鐘就可以高潮到,最耐都係10分鐘既事。大概中123果幾年我會趁搭巴士個時夾腳diy..😳

開頭我無咁大膽,會揀上層尾行坐,同埋要隔離無人先夠膽咁做。但我幾鍾意坐車尾,因為車尾會特別搖,尤其去到山坡同轉彎位….

有次返屋企太攰唔想行樓梯,所以求其坐咗下層個d四人位,當時架車坐滿哂人,係得我隔離張凳冇人坐。之後架車再埋站上落客,有男仔坐落我隔離..!!
佢單純一個肥仔,但係個樣唔差,比人叫潛力股果隻
當時我同個男仔手臂貼住手臂,佢可能以為接觸到我我尷尬,望一望我之後同我講聲唔好意思,就繼續玩電話… 但因為大家有身體接觸,搞到我個下勁想,忍唔住夾腳diy….最後夾左幾下好快come咗.. 😳😳😳 但我冇好大動作,淨係個身震咗幾下,我見冇人望….應該無人留意到呱?

附件

精彩!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-10-2 14:35 發表 查看引用來源
由細到大有時會自慰….特別單身嗰啲日子,除咗用玩具同指插之外,都係夾下枕頭,或者沖涼時用花灑淋豆豆。我本身需求都比較大同埋好敏感,通常唔洗5分鐘就可以高潮到,最耐都係10分鐘既事。大概中123果幾年我會趁搭巴士個時夾 ...
繼續…………..

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-10-2 14:35 發表 查看引用來源
由細到大有時會自慰….特別單身嗰啲日子,除咗用玩具同指插之外,都係夾下枕頭,或者沖涼時用花灑淋豆豆。我本身需求都比較大同埋好敏感,通常唔洗5分鐘就可以高潮到,最耐都係10分鐘既事。大概中123果幾年我會趁搭巴士個時夾 ...
堅呀⋯師姐💪🏾

玩電話,咁師妹應該好後生

中123
已經識玩夾夾爽
咁中一時come係咩感覺
引用:

精彩呀….. 繼續分享

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-10-2 23:11 發表 查看引用來源
精彩呀….. 繼續分享
師姐⋯怕唔怕睇到濕哂?🥰😆

中學時光呀... 好似好遠古o既事咁   

最值得懷念o既係嘗過呢個所謂禁果之後, 比如話get 到聽日會見到男友可以同佢做愛, 前一晚真係會興奮到訓唔著, 成晚係咁諗住聽日要做d 咩o野, 著咩衫去見佢 etc
因為可以上床o既機會真係好難得...

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-10-2 23:11 發表 查看引用來源
精彩呀….. 繼續分享
開心難得有師姐中意睇

前往最後回覆