哪裡來的自信(#1#27)

收藏  |  訂閱
38  12.4k

哪裡來的自信(#1#27)

本身叔叔我因為無18cm長,無熱狗咁粗,無180高,無全身肌肉,又無銀彈無車侍候,所以出黎玩不嬲都冇咩自信,只有去做好d件事,令對方滿足。今次既女主角令我了解到,自己其實都唔係好差姐~

女主角係一個冇咩人既論壇認識(同188差不多),一開始都係咩都傾下,佢咁岩旅行緊,時差都有10幾個鐘。
不過同佢好好傾,傾下生活野,生活壓力,性經咁,夜晚會互相send下淫照淫片,佢自慰時我又打返飛機send比佢有來有往。

佢話我好粗同長,好難含哂入口,我話普通尺寸咋wo,佢叫我用手渣住條J比佢睇,睇下圓周去到手指邊一節,我做比佢睇,跟住佢confirm真係粗,起碼粗過佢以前所有男人,我既自信係哩度開始上升啦(其實應該都係佢以前個d男人幼)

之後每日都keep in touch,由旅行開始傾到返香港,返到香港第二日就好快咁約上酒店。

我當日特登早到安排下,買食物,飲料,同埋睇下佢有咩需要,買完哂就係酒店lobby等佢。

佢係中途開玩笑咁同我講: 你唔怕我水你book房唔黎咩?
我話: 無諗過wo,你唔黎我咪自己訓囉( 哩個係認真,個排日日都好眼訓)
佢話: 咁我唔黎啦,haha~跟住佢話自己講笑
其實真係無驚過,因為真係超眼訓。

佢差唔多到個陣,text我話好緊張,個心跳到勁快,咁我都安撫下佢,叫佢唔使驚驚,唔想既話,可以咩都唔使做架

佢到左之後,外表同我想像中有d分別,白白淨,肥肥地,幾靚女架(想像中佢係黑黑地,因為佢旅行成日去游水),不過佢緊張到係咁食電子煙,feel到佢好唔好意思,哩個時候我有d唔識處理

之後上到房,我好尷尬咁開d話題講下,舒緩下氣氛,傾下傾下,我坐埋佢身邊,好自然咁攬下佢,佢仲係超緊張,係咁狂笑

我哄埋去試下錫佢咀仔(以前我出黎玩好少kiss,係比以前一個師妹開發左),佢又唔抗拒,feel到佢開始放鬆,我就用手摸下佢下體,原來已經濕鬼哂

之後我帶佢一齊沖涼(之前我地有共識想點玩)。我服侍佢沖涼,幫佢捽身體,我係後面用JJ磨佢pat pat,同時用條脷奶佢耳仔同條頸,奶到佢打哂冷震同呻吟。跟住一隻手係佢對好多液既波波上面摸黎摸去,另一隻手掌包住佢下體打圈咁撫摸,哩個畫面我地兩個過後討論,都覺得好享受

打住咁多先。

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-10-4 17:29 發表 查看引用來源

本身叔叔我因為無18cm長,無熱狗咁粗,無180高,無全身肌肉,又無銀彈無車侍候,所以出黎玩不嬲都冇咩自信,只有去做好d件事,令對方滿足。今次既女主角令我了解到,自己其實都唔係好差姐: ...
師兄寫得好詳細,好似身歴其景咁!等你再更新啦!😉

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-10-4 17:29 發表 查看引用來源

本身叔叔我因為無18cm長,無熱狗咁粗,無180高,無全身肌肉,又無銀彈無車侍候,所以出黎玩不嬲都冇咩自信,只有去做好d件事,令對方滿足。今次既女主角令我了解到,自己其實都唔係好差姐: ...
wow。。。好正好溫馨嘅開始🥰👍🏾等你繼續updated💪🏾

未講女女身材😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-10-4 19:27 發表 查看引用來源
未講女女身材😂😂😂😂😂
講你身材好過喇

得閒再打
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 17:34 發表 查看引用來源
師兄寫得好詳細,好似身歴其景咁!等你再更新啦!😉

多謝
引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-10-4 18:08 發表 查看引用來源
wow。。。好正好溫馨嘅開始🥰👍🏾等你繼續updated💪🏾

數字同英文字都唔知WO,不過哩D唔重要。

15X高,有波有PAT有肚仔,一句講哂,好好砌
引用:
原帖由 失常少女 於 2023-10-4 19:27 發表 查看引用來源
未講女女身材😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-10-5 09:17 發表 查看引用來源
數字同英文字都唔知WO,不過哩D唔重要。

15X高,有波有PAT有肚仔,一句講哂,好好砌

砌咗佢幾多次?😉

每次出黎都砌足3個鐘,砌到J軟先收工
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-5 09:25 發表 查看引用來源
砌咗佢幾多次?😉

前往最後回覆