哪裡來的自信(#1#27)

收藏  |  訂閱
38  12.4k

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-10-5 11:12 發表 查看引用來源
我同佢唔係性交,我地係做愛,做愛有愛勝過一切外在條件
你識講呢句咪o岩囉, 慳返唔駛寫一大篇論文去回應
其實你一開始講果幾個條件 1.大啫啫 2.好身材 3.有錢, 我可以話你知全部都唔係重點
有d 都重要o架, 不過只係一個加速女人冧你o既因素, 但講到底呢三個都唔應該係男人自信o既依賴
尤其是係第三, 會好乞人憎!
我個人覺得, 一個係誠意, 一個係氣質, 誠意唔駛講, 氣質就係學識, 做人處事, 有一D 可以俾人尊敬崇拜o既地方

等師兄再更新🤪🤪

我明白男人既自信唔應該依賴我所講既野,道理係明白,不過總會想對方享受到好既野,有時離唔開物質~(我都想有資格做好乞人憎既人)

氣質學識我都唔覺自己有架,更加唔好講崇拜既感覺。

我諗我有既,只有身心都Care住對方,我好鬼落力
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-5 12:12 發表 查看引用來源

你識講呢句咪o岩囉, 慳返唔駛寫一大篇論文去回應
其實你一開始講果幾個條件 1.大啫啫 2.好身材 3.有錢, 我可以話你知全部都唔係重點
有d 都重要o架, 不過只係一個加速女人冧你o既因素, 但講到底呢三個都唔應該係 ...

多謝~
引用:
原帖由 失常少女 於 2023-10-5 12:04 發表 查看引用來源
正正~等你update

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-10-5 12:39 發表 查看引用來源
多謝~

最緊要互相尊重~~唔好自己爽完就算😂

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-10-5 12:38 發表 查看引用來源
我明白男人既自信唔應該依賴我所講既野,道理係明白,不過總會想對方享受到好既野,有時離唔開物質~(我都想有資格做好乞人憎既人)

我諗我有既,只有身心都Care ...
明白
試吓再表達清楚少少, 物質唔係話唔好, 而事實上有能夠被人崇拜呢種本事o既男人, 事業上差極有限, 物質自然亦唔缺
我只係話唔好本末倒置囉, 令女人崇拜, 甘心為一個男人服務, 男人要show off 既係佢可以用o黎獲取物質o既本事能力,
而唔係已經得到手o既物質本身
咁樣好唔好d ?

續:
其實我講過要帶隻沖涼鴨仔陪佢洗白白(on9得黎又哄下佢),不過唔記得帶

洗完白白之後,下個環節係幫佢做全身按摩,抱佢上床之後,我突然反口。

我話: 我唔想按摩,我想屌你,點知佢話: 我都係

跟住我就將條硬到七彩既J,慢慢插入去佢身體入面,入到最深個陣,我仲要再用力壓落去,有種想侵佔佢身體既感覺。

男上女下,每一下都唔快,但係好大力咁入,同時我地不停咁KISS,合二為一既感覺好舒服

之後轉POST,抬高佢對腳黎入,點知哩個姿勢係狂頂到佢G點,佢好辛苦咁忍住唔嗌,反而激起左我獸慾,我每一下都大力鋤落去,我好想見到佢崩潰,佢細細聲話: 我唔得啦....我谷住度力,瘋狂咁撞,因為佢終於要崩潰啦

係佢身上輸出完之後,我停左維持住個姿勢,但係佢成個人係咁震,震得好勁,我知佢黎左好開心,好安撫咁,不停錫佢咀仔同塊面比佢抖下氣先。

打住咁多先。
引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-10-4 17:29 發表 查看引用來源

本身叔叔我因為無18cm長,無熱狗咁粗,無180高,無全身肌肉,又無銀彈無車侍候,所以出黎玩不嬲都冇咩自信,只有去做好d件事,令對方滿足。今次既女主角令我了解到,自己其實都唔係好差姐: ...

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-10-5 12:38 發表 查看引用來源

我諗我有既,只有身心都Care ...
Care對方已經好好!你邊方面落力先!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-5 13:02 發表 查看引用來源

明白
試吓再表達清楚少少, 物質唔係話唔好, 而事實上有能夠被人崇拜呢種本事o既男人, 事業上差極有限, 物質自然亦唔缺
我只係話唔好本末倒置囉, 令女人崇拜, 甘心為一個男人服務, 男人要show off 既係佢可以用o黎 ...
咁例如有乜嘢吸引到你?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-5 13:16 發表 查看引用來源
咁例如有乜嘢吸引到你?😉
咪就係有o野可以俾我崇拜o既男人囉! 有見識, 見識唔一定指學歷或者讀書成績,
但要見多識廣, 可以話到俾我知一d 我唔知o既o野, 聽完之後會 "啊~~!" 咁樣反應o既
亦可以係做人處事, 有責任感, 有承擔, 唔一定要好似聖人咁做咩都百分之百滿分完美,
但最低限度好似我咁 錯o左肯認, 哪怕明知道認o左會有麻煩, 自己搞出o黎o既事自己面對返個後果
同埋要有專長, 咩都得, 而且每個人多多少少都會有, 讀書叻係其一, 亦可以係運動,
可以係唱歌跳舞整電腦煮飯, 總之就係咩都得啦, 有一技之長, 而且會以此為榮繼而行出o黎表現到有自信o既男人
當然到最後, 就係肯用佢o既一技之長o黎俾好處俾佢心儀o既女性
亦即係俗語話, "將自己最好o既o野獻俾自己中意o既人" etc 果個講法囉

前往最後回覆