上一頁下一頁
發新話題

Sp/SL條件

收藏  |  訂閱
50  14.2k

我明白樓主感受,搵一個啱傾既人真係好難~
先唔講做唔做得成Sp,有啲傾唔夠一星期,就係咁問幾時出黎,再唔係就係咁要求比相..
我自問係人妻,唔係同老公有問題,只係想識下人、傾下計,夾到既咪再進一步,可惜…
真係可遇不可求~

樓主~唔好意思,講講下講左自己野~

引用:
原帖由 sexhoney 於 2023-11-11 10:09 發表 查看引用來源
先唔講做唔做得成Sp,有啲傾唔夠一星期,就係咁問幾時出黎,再唔係就係咁要求比相..
我自問係人妻,唔係同老公有問題,只係想識下人、傾下計,夾到既咪再進一步,可惜…
真係可遇不可求~

樓 ...
而家係咁!我都覺得要慢慢了解下,大家有feel先發展下!

回覆 41# sexhoney 的帖子

不過男人都係急色,講唔夠幾句就send張啫啫相就已為有得搞

引用:
原帖由 sexhoney 於 2023-11-11 10:09 發表 查看引用來源
真係可遇不可求~

樓 ...
我反而係識唔到一啲好似你咁樣既女仔。好老實,我地男人都想想搵食,係正想,有啲根本覺得你係男就完全唔同你傾咁。我自己反而想慢慢傾下,傾到一個位對對方有深入少少既認識之後,嗰段時間反而會有好多幻相空間,到真係出黎見會好有拆禮物既感覺。

引用:
原帖由 wormhen 於 2023-11-11 11:49 發表 查看引用來源
不過男人都係急色,講唔夠幾句就send張啫啫相就已為有得搞
色其實男女都好色😁
只不過大家進入狀態嘅方法唔同囉!男人見到大波長腿就可以扯旗然後就可以搞,
女人要俾另一個人嘅身體插入自己身體,好多時唔係男人所諗咁簡單
搞唔清呢點嘅,你好難喺網上快速搵到好嘢食!
本宮可以提示嘅就只有咁多

我手指公發炎,anyway nice to meet you 🤝

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-11 14:47 發表 查看引用來源

色其實男女都好色😁
只不過大家進入狀態嘅方法唔同囉!男人見到大波長腿就可以扯旗然後就可以搞,
女人要俾另一個人嘅身體插入自己身體,好多時唔係男人所諗咁簡單
搞唔清呢點嘅,你好難喺網上快速搵到好嘢食!
本宮可以提示 ...
多謝蛇師姐嘅提點🙏🏾

回覆 41# sexhoney 的帖子

Can i have a chance

回覆 1# 紫色心 的帖子

最緊要夾到同開心,唔要干涉大家私生活先係重點

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-10-7 07:00 發表 查看引用來源
我自己好簡單
只要你係人一個
高矮肥瘦年紀唔緊要
要乾淨唔準臭
即係唔會一成身汗味或者有老人除
冇口氣
要識講野同專重
大家傾計傾左一段時間了解對方
基本上就可以

好似以前有一個肥仔
200幾磅
我同佢好開心
做到 ...
想問。。係一仔定零仔??可能個天一早比左暗提示佢。。
所以。。命裡註定,難以強求,佢一出世得兩吋😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆