46 12345
上一頁下一頁
發新話題

開發極淫老婆

收藏  |  訂閱
45  25.2k

開發極淫老婆

我同老婆天生極淫底,老婆成日幻想比幾個男人同時攪,睇AV都一定係睇多人運動,終於有日搵左個男按摩師比佢玩,最後再黎個3人大戰,吊到佢不停咁噴,雖然個男按手口都非常出色,可惜攪野唔夠力又唔夠淫,希望可以再搵到啱既對手玩4、5P大戰

唔識Po 片、比仲平時同老婆玩既相大家睇住先

引用:
原帖由 mysweetsweetie 於 2023-10-12 12:26 發表 查看引用來源
我同老婆天生極淫底,老婆成日幻想比幾個男人同時攪,睇AV都一定係睇多人運動,終於有日搵左個男按摩師比佢玩,最後再黎個3人大戰,吊到佢不停咁噴,雖然個男按手口都非常出色,可惜攪野唔夠力又唔夠淫,希望可以再搵到啱既對手玩4、 ...
好正喎!😉

正呀!😍😍😍😍😍

淫到流西水😘😘😘😘😘

食咗瀨尿牛丸.

引用:
原帖由 mysweetsweetie 於 2023-10-12 12:26 發表 查看引用來源
我同老婆天生極淫底,老婆成日幻想比幾個男人同時攪,睇AV都一定係睇多人運動,終於有日搵左個男按摩師比佢玩,最後再黎個3人大戰,吊到佢不停咁噴,雖然個男按手口都非常出色,可惜攪野唔夠力又唔夠淫,希望可以再搵到啱既對手玩4、 ...
女人夠淫先好玩

引用:
嘩⋯阿嫂潮吹?😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-10-12 14:52 發表 查看引用來源
嘩⋯阿嫂潮吹?😍
應該係興奮到忍唔住漏尿下化......

引用:
原帖由 friendho 於 2023-10-12 14:57 發表 查看引用來源
應該係興奮到忍唔住漏尿下化......
師兄點知道係潮吹定漏尿?

應該呀嫂屙尿喎........黃黃地嘅?!🫠

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆