上一頁下一頁
發新話題

開發極淫老婆

收藏  |  訂閱
45  25.2k

Ching,阿嫂好正,好多水,想要幾多位幫手😍

引用:
原帖由 mysweetsweetie 於 2023-10-13 11:39 發表 查看引用來源
比多條片大家睇下,係咩自己判斷🤣

https://mega.nz/file/yN923DyR#B_W2iwngpZJAEGwkPCKhMg6h_FrtuRlN0rZDmXGR6ag
WOW。。。阿嫂正到爆囉😍又多毛又多水😍

小弟開門見山,
阿嫂接受 其他男人加入嗎?

希望唔會蒙犯到師兄, 因為實在太正

咁多水,正輪到無朋友啊

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-10-12 14:25 發表 查看引用來源
女人夠淫先好玩
今日收到功夫佬比條片我,話有個女人光脫脫企係巴士站,呢d女人一係有病一係唔知乜事,可能精神有問題?睇佢身材仲幾唔錯😋

附件

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-10-14 11:41 發表 查看引用來源
小弟開門見山,
阿嫂接受 其他男人加入嗎?

希望唔會蒙犯到師兄, 因為實在太正
搵緊呀,搵緊男按,搵緊多1、2條仔一齊玩,不過老婆對對手有要求,因為本身佢都好靚女

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2023-10-14 01:36 發表 查看引用來源
Ching,阿嫂好正,好多水,想要幾多位幫手😍
老婆鐘意大隻小鮮肉🤣

回覆 37# mysweetsweetie 的帖子

位位都需要爆肌肉嗎...
嫂子識食喔

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-10-14 16:12 發表 查看引用來源
今日收到功夫佬比條片我,話有個女人光脫脫企係巴士站,呢d女人一係有病一係唔知乜事,可能精神有問題?睇佢身材仲幾唔錯😋
幾有膽色, 身材仲幾唔錯................ 有啲唔係幾認同 , sorry !!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 10:33 發表 查看引用來源

幾有膽色, 身材仲幾唔錯................ 有啲唔係幾認同 , sorry !!
唔洗sorry,凡事各有睇法角度,舉住張嘢睇唔清楚講乜,可能而訴求?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆