做返多咗人都靚咗

收藏  |  訂閱
36  9.4k

做返多咗人都靚咗

感謝各位教咗我咁多同俾咗我咁多意見,蝦子餅都問我點解唔同咗,我話係friend教我,佢叫我跟呢個friend學多d嘢!希望可以繼續喺度學多幾招!佢仲讚我同我做多咗人都靚咗!希望大家都係啦!😍😍😍

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-16 09:54 發表 查看引用來源
感謝各位教咗我咁多同俾咗我咁多意見,蝦子餅都問我點解唔同咗,我話係friend教我,佢叫我跟呢個friend學多d嘢!希望可以繼續喺度學多幾招!佢仲讚我同我做多咗人都靚咗!希望大家都係啦!😍😍😍 ...
多咗滋潤就係會靚啲!老公有冇內射?
同埋做咗啲之前冇試過嘅?😉

支持
好似同內分泌有關,同埋人都自信啲開心啲

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-16 09:54 發表 查看引用來源
感謝各位教咗我咁多同俾咗我咁多意見,蝦子餅都問我點解唔同咗,我話係friend教我,佢叫我跟呢個friend學多d嘢!希望可以繼續喺度學多幾招!佢仲讚我同我做多咗人都靚咗!希望大家都係啦!😍😍😍 ...
'心理作用' 吧
唔好誤會我唔係o黎掃興o既, 只不過相比起冇得做愛o既時候例如單身自己一個果陣
又或者係我個人問題, 不過長時間冇得上床我真係覺得個人燥好多, 好小o既事可以發脾四
相對而言身邊有個自己中意o既人, 可以成日同佢好close, 又可以令自己好舒服好舒服, 心情靚d 笑容多d
食得好又訓得好, 真係好難唔靚囉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-16 10:07 發表 查看引用來源
多咗滋潤就係會靚啲!老公有冇內射?
同埋做咗啲之前冇試過嘅?😉
有同佢講叫佢diu我,同埋唔沖涼一返入屋就幫佢含,最激係有師兄教我喺車到幫佢含🙈

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-16 10:24 發表 查看引用來源

有同佢講叫佢diu我,同埋唔沖涼一返入屋就幫佢含,最激係有師兄教我喺車到幫佢含🙈
喺車度有冇含到佢射?😉

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-16 10:24 發表 查看引用來源

同佢玩多樣o野, 我以前都係咁樣服侍過老公/ 未做我老公前o既男朋友
o係佢好忙好攰果日幫佢洗白白同按摩, 洗乾淨, 清除晒疲勞之後再幫佢含
當然要預o左俾佢射o係口, 要吞o左佢, 啜乾淨晒佢, 亦都有定心理準備佢未必會o黎第二次
即係性愛o既o野原本係兩個人o既快樂, 但有d 時候將佢當成係一種單向o既服務氹人開心, 呢個就係情趣啦  

將果個 "男人射o左自己就冇得爽" o既心態儘早搣甩佢, 呢個係作為女人除o左美容之外第二大o既投資
俾對方著數, 佢先會愈o黎愈覺得你吸引, 愈想同你有親密, 甚至覺得除o左你之外冇第二個可以對佢咁好
總之有回報係早晚o既事啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-16 10:49 發表 查看引用來源

同佢玩多樣o野, 我以前都係咁樣服侍過老公/ 未做我老公前o既男朋友
o係佢好忙好攰果日幫佢洗白白同按摩, 洗乾淨, 清除晒疲勞之後再幫佢含
當然要預o左俾佢射o係口, 要吞o左佢, 啜乾淨晒佢, 亦都有定心理準備佢未 ...
好老婆,欣賞

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-16 10:49 發表 查看引用來源

當然要預o左俾佢射o係口, 要吞o左佢, 啜乾淨晒佢, 亦都有定心理準備佢未 ...
多謝sis嘅教學

回覆 7# 蛇貴妃 的帖子

哇,最後個段講得好岩啊!

前往最後回覆