做返多咗人都靚咗

收藏  |  訂閱
36  9.4k

做多咗,陰陽調和。。。笑

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-16 10:49 發表 查看引用來源

同佢玩多樣o野, 我以前都係咁樣服侍過老公/ 未做我老公前o既男朋友
o係佢好忙好攰果日幫佢洗白白同按摩, 洗乾淨, 清除晒疲勞之後再幫佢含
當然要預o左俾佢射o係口, 要吞o左佢, 啜乾淨晒佢, 亦都有定心理準備佢未 ...
幫佢呑咗佢係數係大部份男人都會好鍾意?我未試過飲落肚,次次都會吐返出嚟。

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-16 15:36 發表 查看引用來源

幫佢呑咗佢係數係大部份男人都會好鍾意?我未試過飲落肚,次次都會吐返出嚟。
都鐘意架,不過如果接受唔到就唔好啦!可以喺口入面射已經好好!

回覆 12# dphkandylau 的帖子

純粹滿足男人自己嘅虛榮感。

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-16 09:54 發表 查看引用來源
感謝各位教咗我咁多同俾咗我咁多意見,蝦子餅都問我點解唔同咗,我話係friend教我,佢叫我跟呢個friend學多d嘢!希望可以繼續喺度學多幾招!佢仲讚我同我做多咗人都靚咗!希望大家都係啦!😍😍😍 ...
恭喜師姐⋯賀喜師姐🎉😘

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-10-16 17:00 發表 查看引用來源
恭喜師姐⋯賀喜師姐🎉😘
所以隔咗一輪要上嚟學d新嘢

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-16 15:36 發表 查看引用來源

我對於吞唔吞落肚無乜所謂,反而肯俾我口爆會好興奮,老婆都唔係成日肯

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-16 18:29 發表 查看引用來源

所以隔咗一輪要上嚟學d新嘢
好⋯師姐非常好學🥰😂

引用:

答案係 NO
唔係大部份, 係全部, 或者所有, 或者叫無一例外都得
對男人唔好聽佢講o既o野, 或唔好淨係關注佢d 大動作, 要睇佢兩個大動作之間d 微細舉動
話唔駛話冇所謂甚至話唔中意女人吞精, 你試吓對住佢做一次咁多睇吓佢係咩反應....
咁當然, 吞o既時候要表現得享受少少, 唔好好似飲苦茶好艱難先吞得落肚咁啦, 本宮就係唔信有男人會唔冧囉

如何去接受, 習慣o既啫, 如果真係想學的話...
開始時幫人口交, 對方射o左馬上吞, 好快咁吞, 唔好張開口唔好俾精液同空氣接觸, 因為咁樣會愈o黎愈腥
過一段時間之後開始嘗試吞慢少少, 有冇食過蜜糖或者川貝枇杷膏? 差唔多咁o既做法,
就係吞果一下o既動作將佢放慢囉, 食過o既話你應該知, 否則我都諗唔到點去形容
再下一步, 就係飲紅酒, 含住o係嘴入面唔好吞住, 俾佢o係口腔入面逗留, 讓精液o既味道填滿你口入面每一個角落,
之後快吞慢吞就隨你心情啦
適應到之後再再下一步, 就可以俾佢 aerate 一下, 手上又得心口又得面上又得, d 精會變稀所以都唔好搞太耐,
得佢陣味發揮出o黎然後撥返入口再吞, 以前仲有用套搞o野果陣我會等老公射o左, 由個套入面倒返出o黎o係自己面上之後再吞
做到咁之後再返番去開頭, 基本上應該咩時候幫佢含咩時候吞精都再冇一點難度

最後一個貼士, 想適應得更快, 頭果幾次嘗試吞精可以選擇自己比較horny 既時候
即使咁做最終可能導致老公射o左無得再o黎第二次
道理上次講o左, 呢個係作為女性最值得o既投資, 個畫面真係非常非常淫 (我中意)
多d 上o黎坐, 睇吓有幾多已婚男complain 老婆唔肯口爆唔肯吞精, 自己做一個相反o既老婆
對老公而言更加難得, 因為佢可能早已經知道或者想像到 (婚後時間長o左, 老夫老妻性生活會平淡)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-17 07:18 發表 查看引用來源

答案係 NO
唔係大部份, 係全部, 或者所有, 或者叫無一例外都得
對男人唔好聽佢講o既o野, 或唔好淨係關注佢d 大動作, 要睇佢兩個大動作之間d 微細舉動
話唔駛話冇所謂甚至話唔中意女人吞精, 你試吓對住佢做一 ...
蛇蛇果然係專家!😉

前往最後回覆