做返多咗人都靚咗

收藏  |  訂閱
36  9.4k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-17 07:18 發表 查看引用來源

答案係 NO
唔係大部份, 係全部, 或者所有, 或者叫無一例外都得
對男人唔好聽佢講o既o野, 或唔好淨係關注佢d 大動作, 要睇佢兩個大動作之間d 微細舉動
話唔駛話冇所謂甚至話唔中意女人吞精, 你試吓對住佢做一 ...
玩鹹濕遊戲時有用過飲品溝嚟口爆.  

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-17 07:18 發表 查看引用來源

答案係 NO
對男人唔好聽佢講o既o野, 或唔好淨係關注佢d 大動作, 要睇佢兩個大動作之間d 微細舉動
話唔駛話冇所謂甚至話唔中意女人吞精, 你試吓對住佢做一 ...
Sis嘅指引好詳細,我要慢慢學一下!

引用:

答案係 NO
師姐啲文字寫得好好,睇到我都想女伴吞一次,應該會好興奮同埋有征服感,多謝分享

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-17 10:35 發表 查看引用來源

領悟咗之後⋯等妳老公慾仙慾死🥰

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 10:17 發表 查看引用來源

玩鹹濕遊戲時有用過飲品溝嚟口爆.  
即係點玩?

冇樹幹了.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-17 12:47 發表 查看引用來源

即係點玩?
類似人體盛, 搽嘢喺身上奶啜, 多數都係膶腸仔落料多啲, 就係咁連料爆發...

我覺得類似冰火咁玩,或者用薄荷嘢含落條啫到,個feel特別刺激,加埋眼神同言語刺激,唔使一分鐘就爆漿。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-17 12:47 發表 查看引用來源

即係點玩?

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-17 10:35 發表 查看引用來源

我o既建議係唔好慢慢 呢d 野冇咩好領悟, 落手落腳做出o黎就得
而家唔係講緊咩技術o野, 只係習慣味道而已
我都只係當年有幸 (亦可以係不幸) 有過一個快鎗手ex, 又剛剛識上網唔知o係邊度搵埋d 教學返o黎同佢train,
含吓停吓再含吓咁俾佢適應降低敏感度, 玩番佢十五二十分鐘先俾佢射, 一直咁俾佢口爆
而又係因為經常同佢鍛鍊, 一有機會我就幫佢含, 冇話咩一定要洗完先, 所以好早就習慣啫啫/ 精液d 咸味同腥澀味  

我意思係多試多做, 唔駛諗咁多張開口就含落去, 啜到有精液就即刻吞, 咁先為之適應嘛

習慣/ 接受到吞精o既最大好處唔係滿足男性o既征服慾, 而係換o黎隨時隨地都可以同佢做愛
首先你要有一個持久力ok 既老公, 我覺得你應該有, 唔夠o既話可以試吓上面個方法同佢練習, 真係work
跟住要同佢有共識, 萬一, 萬一有多一個家庭成員o既話大家都樂意接受, 如果唔得o既話, 食藥打針啦
然後就係扑扑扑囉, 周圍扑, 唔駛同佢客氣, 只要佢差唔多o黎之前俾你一個signal,
你要做o既就只係用口同佢接住d 精液, 吞o左佢著返衫, 乾手淨腳

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-18 07:54 發表 查看引用來源

我o既建議係唔好慢慢 呢d 野冇咩好領悟, 落手落腳做出o黎就得
而家唔係講緊咩技術o野, 只係習慣味道而已
我都只係當年有幸 (亦可以係不幸) 有過一個快鎗手ex, 又剛剛識上網唔知o係邊度搵埋d 教學返o黎同佢tr ...
行動最實際🤭🤭🤭🤭

前往最後回覆