上一頁下一頁
發新話題

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
263  11.9k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 18/10/2023 16:37 發表 查看引用來源
電影版嗰邊都有麻煩嘢, 而家都有會員嘈緊.

https://www.188channel.com/viewt ... &extra=page%3D4

有人嘅地方就有唔同意見, 亦有唔守規矩.
唔止電影區,動漫區都係,成人向動畫嚟嚟去去果幾套不停重覆重覆又重覆………………真係好有心機😬

20231019 第三天:
鬼 baby 積分 :

第一日 : 2120第二日 : 2540
第三日 : 3049
---

陸續有增長(唔係碌嘢), 更成為"論壇元老", 恭喜 ! 繼續自 high  

管理處理過事件, 報埋今日唔會再報, 玩另一樣嘢.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-10-18 16:41 發表 查看引用來源
點樣可以加到咁多分?長期開機都無咁多架,定係比錢買分?
唔解咁多, 俾圖街坊師兄你諗吓.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-19 08:37 發表 查看引用來源
20231019 第三天:
鬼 baby 積分 :

第一日 : 2120第二日 : 2540
第三日 : 3049
---

陸續有增長, 恭喜 ! 繼續自 high  

管理處理過事件, 報埋今日唔會再報, 玩另一樣嘢. ...
係, 佢地處理過負分問題, 但唔處理屎忽鬼瘋狂灌水情況, 即係再報告都唔會理。。。。。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-18 16:41 發表 查看引用來源

唔止電影區,動漫區都係,成人向動畫嚟嚟去去果幾套不停重覆重覆又重覆………………真係好有心機😬
星哥,你果2篇那些年,同埋流連國都比人攪緊。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-10-19 09:14 發表 查看引用來源
星哥,你果2篇那些年,同埋流連國都比人攪緊。
係攪咗, 星哥仔俾人攪咗.........仲要俾鬼攪....嗚~~~!!!
咁要打攪鬼熱線 : 6062090 搵林善褓姆

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-19 08:45 發表 查看引用來源

係, 佢地處理過負分問題, 但唔處理屎忽鬼瘋狂灌水情況, 即係再報告都唔會理。。。。。
可以掉轉嚟玩...

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-10-18 16:41 發表 查看引用來源
點樣可以加到咁多分?長期開機都無咁多架,定係比錢買分?
佢幾叻嘅, 大約計吓三一得三...六一得六.......平均一個鐘有140, 好過最低工資多多聲.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-19 09:56 發表 查看引用來源

可以掉轉嚟玩...
.
到時pm 通知聲。。。

可能開post 講太揚, 比佢知道晒

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-19 10:13 發表 查看引用來源

佢幾叻嘅, 大約計吓三一得三...六一得六.......平均一個鐘有140, 好過最低工資多多聲.
這就是佢的人生目標。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆