上一頁下一頁
發新話題

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
263  11.9k

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

管理已處理, 雨過天晴(暫時) 以下內容可以不理.
**俾小弟短訊過嘅師兄/姐們打擾到你哋講聲唔好意思, 而家已經冇事.**

原先想唔出聲, 但由九月尾開始見到呢件屎忽鬼, 鬼鬼祟祟遂啲遂啲扣人評分, 一旦負分做咗乞丐就不能留言開 po, 青頭哥仔首當其衝, 近日又 DQ 多兩件(見下圖), 積分低嘅會員小心啲, 或者考慮點應對呢件屎忽鬼, 件屎忽鬼可能喺「交叉窿貓」冇人睬佢同埋俾管理 block 留言條氣唔順返嚟想自盡, 大家唔理嘅就等佢慢慢遂個 DQ.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 11:40 發表 查看引用來源
原先想唔出聲, 但由九月尾開始見到呢件屎忽鬼, 鬼鬼祟祟遂啲遂啲扣人評分, 一旦負分做咗乞丐就不能留言開 po, 青頭哥仔首當其衝, 近日又 DQ 多件(見下圖), 積分低嘅會員小心啲, 或者考慮點應對呢件屎忽鬼, 件屎忽鬼 ...
先扣佢分扣到負..............

搵多幾個人一齊做............

https://www.188channel.com/search.php?searchid=7&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit=yes&page=1
link 已廢.
有條 link , 入去慢慢揀, 記住負分, 唔好加分.
想就直接入去扣, 四十零人次就達標(50分一人計), 當然可以負多啲, 封印咗佢先俾分救佢兩個.
每人嘅分數要24小時後回復, 人多啲去扣就唔使等咁耐.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/10/2023 11:47 發表 查看引用來源
https://www.188channel.com/searc ... mp;searchsubmit=yes

有條 link , 入去慢慢揀, 記住負分, 唔好加分.
有嘢玩預埋阿星玩😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 11:40 發表 查看引用來源
原先想唔出聲, 但由九月尾開始見到呢件屎忽鬼, 鬼鬼祟祟遂啲遂啲扣人評分, 一旦負分做咗乞丐就不能留言開 po, 青頭哥仔首當其衝, 近日又 DQ 多件(見下圖), 積分低嘅會員小心啲, 或者考慮點應對呢件屎忽鬼, 件屎忽鬼 ...
之前佢都偷襲了我 , 令我變負分

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-17 11:50 發表 查看引用來源

有嘢玩預埋阿星玩😬
條屎忽鬼差不多時間入嚟巡, 可能睇緊唔定.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/10/2023 11:52 發表 查看引用來源

咁有屎忽都係好事,最怕連屎忽都冇埋…………………😬

屎忽事件 :
過咗一輪先改標題內容, 計準時間改, 夠鐘標題已鎖得個睇字.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 11:52 發表 查看引用來源

你地分多, 佢應該只會集中攪我..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆