上一頁下一頁
發新話題

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
263  12.0k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-10-17 16:04 發表 查看引用來源
d屎忽鬼好無撚聊,搞鳩人🤔
搞到人冇得留言或開 po 先曲街合金鈴, 傻𨳍碌冇食藥週圍行, 要開 po 表揚佢, 仲要日日咁表佢.

引用:
原帖由 哈巴仔 於 2023-10-17 14:59 發表 查看引用來源
玩到咁大?會員會降級?
師兄得 61 分小心啲, 兩三個 round 就負你積分.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 16:35 發表 查看引用來源

人數唔夠理想, 今日測試進度一Q難以打沉佢, 唔緊要, 我哋每日用幾分鐘佢要分日夜好多個鐘嚟補分, 玩到年尾倒數都可以, 到時睇佢換咗手機未定係按 mon 按到腕管綜合症, 唔知佢係咪無業, 可以咁多時間痙攣咁按手機嘅 ...
佢卒之有返人生意義, 佢有返存在感了, 知道自己還是活著的
有人還是望到佢的

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 16:40 發表 查看引用來源

師兄得 61 分小心啲, 兩三個 round 就負你積分.
要500分以上先可以落評分的

唔明做乜添....不過呢條友唔係呀叔黎架咩~~??真得閒做埋啲小家野~~
我有幾多分???使唔使送啲比你地???🤣🤣🤣

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 16:35 發表 查看引用來源

人數唔夠理想, 今日測試進度一Q難以打沉佢, 唔緊要, 我哋每日用幾分鐘佢要分日夜好多個鐘嚟補分, 玩到年尾倒數都可以, 到時睇佢換咗手機未定係按 mon 按到腕管綜合症, 唔知佢係咪無業, 可以咁多時間痙攣咁按手機嘅 ...
其他人只喜歡睇肉照, 問問題............

俾佢喺第二個 board 啲嘢大家睇, 雖然冇證據話一定係佢本人嚟, 但屈機當係佢...

同呢度一樣開空白 po

俾管理摺埋佢啲侮辱性言論

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-10-17 16:44 發表 查看引用來源
唔明做乜添....不過呢條友唔係呀叔黎架咩~~??真得閒做埋啲小家野~~
我有幾多分???使唔使送啲比你地???🤣🤣🤣
常姐七千幾分, 似真人咁....堅呀..~~~!!!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 16:45 發表 查看引用來源
俾佢喺第二個 board 啲嘢大家睇, 雖然冇證據話一定係佢本人嚟, 但屈機當係佢...

同呢度一樣開空白 po

俾管理摺埋佢啲侮辱性言論
40142541 ...
佢做人一定很快樂

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-17 16:43 發表 查看引用來源

要500分以上先可以落評分的
係擔心佢小分, 好似其他咁易俾佢 DQ.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆