上一頁下一頁
發新話題

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
263  11.9k

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-10-18 13:33 發表 查看引用來源
👏🏻師兄,多D上尼吹下🤭
一定一定 ... 我差 D以為自己比人BAN左 , 己經十日八日住上來 ^.^"

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-18 14:09 發表 查看引用來源

歡迎歸隊😬
S兄 , 真係好多謝你 !!! ^.^

引用:
原帖由 代北集團 於 18/10/2023 14:26 發表 查看引用來源
S兄 , 真係好多謝你 !!! ^.^
講呢啲,快啲再諗啲嘢嚟講,等大家一齊加分😬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-10-18 14:16 發表 查看引用來源
好快的繼續出文章啦,
又真係喎 ... 小弟原定就係聽晚會出文 , 原本以為呢度比人BAN
只可以係一個地方貼 ^.^"
(唔講邊度拉 , 怕比人話幫人地賣廣告)

雖然 , 之前係另一個討論區都貼過 , 但果個區死剩幾丁友 ,
而且佢地直情算係參與左創作討論 ...
所以正常既話 , 基本上都應該算百份百原創首貼 , 有興趣既朋友
就記住明晚去文區睇文拉 !!! ^.^

以上兩位都有正分數, 唔理你係男定係女, 即係可以照舊嚟留言開 po, 分數要自己累積番.
俾小弟短訊過嘅師兄/姐們打擾到你哋講聲唔好意思, 而家已經冇事.

鬼 baby 哥仔三點零仲照常自我增值, 真係勤奮, 而家可能知道咗暫停行動;
今朝位師兄提小弟啲 link 有問題時, 加上留言時有啲唔流暢, 可能管理當時整理緊, 佢哋做法都好仁慈, 鬼兄一係去番交叉窿 cat 玩, 搵班大叔朋友孖你玩好冇, 呢度功能越來越少冇乜好玩, 或者小弟都去嗰邊開個 id 陪吓你, 嗰邊啲朋友年長啲啱小弟去吹水講舊屎, 考慮吓啦 baby.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-18 15:39 發表 查看引用來源
以上兩位都有正分數, 即係可以照舊嚟留言開 po, 分數要自己累積番.
俾小弟短訊過嘅師兄/姐們打擾到你哋講聲唔好意思, 而家已經冇事. ...
我岩岩查果陣仲有20分 ... ^.^"

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-18 15:57 發表 查看引用來源
鬼 baby 哥仔三點零仲照常自我增值, 真係勤奮, 而家可能知道咗暫停行動;
今朝位師兄提小弟啲 link 有問題時, 加上留言時有啲唔流暢, 可能管理當時整理緊, 佢哋做法都好仁慈, 鬼兄一係去番交叉窿 c ...
艾兄好偉大呀, 肯自動..................削肉餵嬰

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-18 15:39 發表 查看引用來源
以上兩位都有正分數, 即係可以照舊嚟留言開 po, 分數要自己累積番.
俾小弟短訊過嘅師兄/姐們打擾到你哋講聲唔好意思, 而家已經冇事. ...
出心出力

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-18 16:06 發表 查看引用來源

艾兄好偉大呀, 肯自動削肉餵鷹
小弟啲肉有毒㗎.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆