上一頁下一頁
發新話題

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
263  11.9k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 11:57 發表 查看引用來源
屎忽事件 :
過咗一輪先改標題內容, 計準時間改, 夠鐘標題已鎖得個睇字.
唔明有咩用 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 11:40 發表 查看引用來源
原先想唔出聲, 但由九月尾開始見到呢件屎忽鬼, 鬼鬼祟祟遂啲遂啲扣人評分, 一旦負分做咗乞丐就不能留言開 po, 青頭哥仔首當其衝, 近日又 DQ 多件(見下圖), 積分低嘅會員小心啲, 或者考慮點應對呢件屎忽鬼, 件屎忽鬼 ...
咩叫................交叉窿貓 ?

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-17 11:57 發表 查看引用來源

你地分多, 佢應該只會集中攪我..........
佢攪百零分嘅多, 師兄有一千分唔使驚, 之前負分師兄點復活 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 11:40 發表 查看引用來源
原先想唔出聲, 但由九月尾開始見到呢件屎忽鬼, 鬼鬼祟祟遂啲遂啲扣人評分, 一旦負分做咗乞丐就不能留言開 po, 青頭哥仔首當其衝, 近日又 DQ 多件(見下圖), 積分低嘅會員小心啲, 或者考慮點應對呢件屎忽鬼, 件屎忽鬼 ...
屎忽鬼佢有2000分, 3個人連手, 至少10日先可DQ 佢

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-17 11:59 發表 查看引用來源

咩叫................交叉窿貓 ?
另一個 board, 都係啲大叔 po 相睇嗰類.

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 17/10/2023 12:04 發表 查看引用來源

屎忽鬼佢有2000分, 3個人連手, 至少10日先可DQ 佢
咁都係時間問題啫,總會搞掂嘅😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 12:03 發表 查看引用來源

佢攪百零分嘅多, 師兄有一千分唔使驚, 之前負分師兄點復活 ?
之前我2000 幾分架

搵朋友幫我復活, 之後繼續叫朋友幫我正評到現在1000 分

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-17 11:59 發表 查看引用來源

唔明有咩用 ?
即係話佢屎忽鬼, 喺過哂氣啲 po 先串人.

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 17/10/2023 12:06 發表 查看引用來源

之前我2000 幾分架

唔,咁有屎忽果位又真係好好耐性😬

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-17 12:06 發表 查看引用來源

之前我2000 幾分架

開初去返正分時, 佢都有繼續攻擊我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆