上一頁下一頁
發新話題

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
263  11.9k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-20 17:18 發表 查看引用來源
加精有十分 (+10), 好似係版主級數先做得呢個動作, 俾大家參考點得分.
射 (+100)

引用:
原帖由 代北集團 於 20/10/2023 15:39 發表 查看引用來源
咁 ... 有無咩評語???
人妻故仔永遠都有市場,只要能夠深入描寫人妻唔甘心同淫蕩,但係又因爲作爲人妻同母親限制嘅心態,就能夠吸引人。

師兄寫入肉嘅地方夠鹹濕,不防喺描寫女人心理轉變同矛盾層面上再多啲著墨,效果會更加畫龍點睛。

其實阿星都有睇師兄嘅妙趣問題,有天馬行空之妙,啟發阿星對過去故事嘅修改,真係多得你唔少😬

唔評論....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/11/2023 12:45 發表 查看引用來源
唔評論....

仲有冇得閒返嚟坐呢佢😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-11-17 15:26 發表 查看引用來源

仲有冇得閒返嚟坐呢佢😬
小弟個朋友招呼緊佢, 條戇實實仲以為係小弟同佢玩.

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-11-17 15:26 發表 查看引用來源

仲有冇得閒返嚟坐呢佢😬
佢應該有返嚟睇 po, 唔使 login in 可以睇, 見有啲睇唔過眼嘅又 copy 去 XO 貓廢噏, 查實嗰邊唔多人理佢, 小弟 cap 咗佢啲「好嘢」俾朋友 po 出去公告天下 , set 咗級數高先睇得, 佢有排炸先夠分夠資格睇, 嗰邊 set 咗三分鐘先一個 reply, 唔同呢度冇限制.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-17 15:39 發表 查看引用來源

佢應該有返嚟睇 po, 唔使 login in 可以睇, 見有啲睇唔過眼嘅又 copy 去 XO 貓廢噏, 查實嗰邊唔多人理佢, 小弟 cap 咗佢啲「好嘢」俾朋友 po 出去公告天下 , set 咗級數高先睇得, 佢有排炸先夠分夠資格睇, 嗰邊 set ...
佢好可憐

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-17 12:45 發表 查看引用來源
唔評論....

佢已犯了.................不誠實使用電腦

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-11-17 15:43 發表 查看引用來源

佢已犯了.................不誠實使用電腦
以為係小弟犯咗, 網名唔係真人名應該唔怕啩.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-17 15:48 發表 查看引用來源

以為係小弟犯咗, 網名唔係真人名應該唔怕啩.
有IP 架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆