上一頁下一頁
發新話題

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
263  11.9k

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-17 12:14 發表 查看引用來源

有冇得分啲比佢通知佢呢?😬
可以正評佢D 舊POST, 佢就可以復活

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 17/10/2023 12:15 發表 查看引用來源

佢鬼鼠做, 點會選擇出短訊通知
一般扣分唔係會通知人被扣嘅咩?仲諗住佢會知道,一扣分等佢由個………………度標………………添😬

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 17/10/2023 12:16 發表 查看引用來源

可以正評佢D 舊POST, 佢就可以復活
幫下佢先😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 11:47 發表 查看引用來源
https://www.188channel.com/search.php?searchid=41&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit=yes

有條 link , 入去慢慢揀, 記住負分, 唔好加分.
想就直接入去扣, 四十零人次就達標(50分一人計), 當然可以負多 ...
E個連結好重要

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-17 12:14 發表 查看引用來源

有冇得分啲比佢通知佢呢?😬
封印個𨳍碌先俾分青頭哥佢哋復活, 佢哋見字就等下.

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-17 12:17 發表 查看引用來源

一般扣分唔係會通知人被扣嘅咩?仲諗住佢會知道,一扣分等佢由個………………度標………………添😬
你評分時, 留意下........操作原因下一項,
.
有問發唔發短訊通知對方

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 12:20 發表 查看引用來源

係, 先封印條屎忽鬼先

佢地得少少分, 條屎忽鬼會繼續攻擊佢地

只係擔心屎忽鬼有另個 id 幫手補充加長咗時間.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/10/2023 12:20 發表 查看引用來源

加多啲人先好玩嘛,有屎標唔係成日有得睇㗎😬

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 17/10/2023 12:20 發表 查看引用來源

你評分時, 留意下........操作原因下一項,
.
有問發唔發短訊通知對方
即係話唔發短訊就扣咗分都冇人知。😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆