上一頁下一頁
發新話題

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
263  12.0k

順便睇吓其他靜區啲 po , 好好笑, 問碟機問題冇人理, 一放張肉照就有回應, 頂....笑XXX!!!

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70205835&extra=page%3D1

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/10/2023 13:34 發表 查看引用來源

咁先知事態嚴重.
嚴重就梗㗎啦,有屎忽喺度四圍走喎😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/10/2023 13:44 發表 查看引用來源
順便睇吓其他靜區啲 po , 好好笑, 問碟機問題冇人理, 一放張肉照就有回應, 頂....笑XXX!!!

https://www.188channel.com/viewt ... &extra=page%3D1
師兄們其實都知道呢樹嘅規矩,只要有相,萬事有商量😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 13:37 發表 查看引用來源
查實之前留意到佢玩呢科, 等耐啲慢慢玩, 佢永遠都唔知自己𢦀緊, 唔知點形容佢.
上次仲玩唔夠, 今次一定要一Q打沉佢

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/10/2023 13:37 發表 查看引用來源
查實之前留意到佢玩呢科, 等耐啲慢慢玩, 佢永遠都唔知自己𢦀緊, 唔知點形容佢.
艾師兄打錯字,唔係𢦀緊,係爽緊,其實佢搞咁多好似係想引人注意,大家俾好多注意力佢,應該好爽😬

玩到咁大?會員會降級?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 11:52 發表 查看引用來源

條屎忽鬼差不多時間入嚟巡, 可能睇緊唔定.
d屎忽鬼好無撚聊,搞鳩人🤔

條屎忽鬼卒之有d野做啦

係度瘋狂灌水

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-10-17 16:04 發表 查看引用來源
d屎忽鬼好無撚聊,搞鳩人🤔
咁去幫屎忽鬼評下負分啦

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-17 14:09 發表 查看引用來源

上次仲玩唔夠, 今次一定要一Q打沉佢
人數唔夠理想, 今日測試進度一Q難以打沉佢, 唔緊要, 我哋每日用幾分鐘佢要分日夜好多個鐘嚟補分, 玩到年尾倒數都可以, 到時睇佢換咗手機未定係按 mon 按到腕管綜合症, 唔知佢係咪無業, 可以咁多時間痙攣咁按手機嘅 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆