上一頁下一頁
發新話題

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
94  11.9k

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-17 12:14 發表 查看引用來源

有冇得分啲比佢通知佢呢?😬
封印個𨳍碌先俾分青頭哥佢哋復活, 佢哋見字就等下.

只係擔心屎忽鬼有另個 id 幫手補充加長咗時間.

佢半夜瞓唔著用手機三點幾上過嚟.

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-17 12:24 發表 查看引用來源

加多啲人先好玩嘛,有屎標唔係成日有得睇㗎😬
星哥仔吹唔吹到雞 ? 快啲嚟玩扣分呀喂....~~~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-17 12:28 發表 查看引用來源

有屎忽果位呢度得罪人多稱呼人少,如果有人幫佢,即係唯恐天下不亂啦,整走晒啲人,自己玩晒佢咪得囉,冇嘢做揾嘢做,人係唔會咁無聊嘅………………😬 ...
意思係佢本人已經有一個以上ID.

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-17 12:32 發表 查看引用來源

會唔會一星期內KO 佢架
可惜人流少咗, 唔係一個鐘都唔使.

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-17 12:39 發表 查看引用來源

即係咁,其實阿星都佩服佢有先見之明,一早知道自己係有屎忽嘅,又招人談論,開多一兩個後備真係有卓人之見。😬
灼熟個灼.

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-17 12:52 發表 查看引用來源

現在佢去返1965分.............佢開始出現啦
炸版一分一題, 㩒爛手機都抵, 慢慢嚟, 人多加入佢即屎...

佢專去靜嘅版開 po 呃分, 唔使理佢, 佢自己知乜嘢事, 佢冇食藥唔使理佢, 好似交叉窿貓咁, 亂噏嘢冇人理佢係最大懲罰.

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-17 13:06 發表 查看引用來源
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70397858&highlight=

睇下條屎忽鬼E個POST, 第一個似係講我
𨳍碌屎忽鬼係呢啲技倆, 師兄冷靜啲唔好對號入座.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆