上一頁下一頁
發新話題

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
49  12.0k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 17/10/2023 12:52 發表 查看引用來源

現在佢去返1965分.............佢開始出現啦
開工啦各位😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/10/2023 12:57 發表 查看引用來源

炸版一分一題, 㩒爛手機都抵, 慢慢嚟, 人多加入佢即屎...
乜唔係標……………😬

人地幾分鐘前靜雞雞入咗嚟唔出聲,玩緊殺手遊戲😬

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 17/10/2023 13:06 發表 查看引用來源
https://www.188channel.com/viewt ... 7858&highlight=

睇下條屎忽鬼E個POST, 第一個似係講我
開喺啲冇人睇嘅地方嚟示威喎,果然有屎忽嘅諗嘢係唔同啲😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/10/2023 13:14 發表 查看引用來源
用埋報告功能炸俾管理睇.
大家諗住炸幾多次呢?炸70個7次會唔會令到管理員都煩埋呢?😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/10/2023 13:34 發表 查看引用來源

咁先知事態嚴重.
嚴重就梗㗎啦,有屎忽喺度四圍走喎😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/10/2023 13:44 發表 查看引用來源
順便睇吓其他靜區啲 po , 好好笑, 問碟機問題冇人理, 一放張肉照就有回應, 頂....笑XXX!!!

https://www.188channel.com/viewt ... &extra=page%3D1
師兄們其實都知道呢樹嘅規矩,只要有相,萬事有商量😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/10/2023 13:37 發表 查看引用來源
查實之前留意到佢玩呢科, 等耐啲慢慢玩, 佢永遠都唔知自己𢦀緊, 唔知點形容佢.
艾師兄打錯字,唔係𢦀緊,係爽緊,其實佢搞咁多好似係想引人注意,大家俾好多注意力佢,應該好爽😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/10/2023 19:06 發表 查看引用來源

佢自己 edit 過, 冇緊要嘅, 佢每個留言(有字或冇字都好), 右下角都有評分呢個功能, 按下俾分就得, 但記緊係負分, 唔該哂 !
咁大家一齊努力啦😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 18/10/2023 07:59 發表 查看引用來源

呢條係算術題, 計吓先......   
其實係咪每減人一分自己會加好多分嘅呢?等阿星研究下先😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆