50 12345
上一頁下一頁
發新話題

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
49  12.0k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 18/10/2023 16:14 發表 查看引用來源

仲要以身餵毒, 好有高尚鹽醋
搞到阿星好滾動😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 18/10/2023 16:37 發表 查看引用來源
電影版嗰邊都有麻煩嘢, 而家都有會員嘈緊.

https://www.188channel.com/viewt ... &extra=page%3D4

有人嘅地方就有唔同意見, 亦有唔守規矩.
唔止電影區,動漫區都係,成人向動畫嚟嚟去去果幾套不停重覆重覆又重覆………………真係好有心機😬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 19/10/2023 09:14 發表 查看引用來源
星哥,你果2篇那些年,同埋流連國都比人攪緊。
星仔好啦。冇錯,好彩冇俾人後入啫,依家係負評故事嚟㗎😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 19/10/2023 09:24 發表 查看引用來源

係攪咗, 星哥仔俾人攪咗.........仲要俾鬼攪....嗚~~~!!!
咁要打攪鬼熱線 : 6062090 搵林善褓姆  
冇樹冇樹,後欄冇俾人搞,唔驚唔驚😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 19/10/2023 10:33 發表 查看引用來源

知道唔緊要, 冇咗神秘感啫.
神神祕祕好呀,阿星中意有驚喜有高潮😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 19/10/2023 16:33 發表 查看引用來源
呢件蕃薯可能未知自己復活咗, 使唔使搵人拎個瓜嚟呢.
你講佢心口果兩件蕃薯?😬

引用:
原帖由 代北集團 於 20/10/2023 07:09 發表 查看引用來源
好拉 ... 我又入黎無恥一下拉 !!! ^.^
小弟又有新作 , 係文區果篇貼左拉 , 大家得閒去睇下拉 ^.^
去睇下先😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 20/10/2023 09:46 發表 查看引用來源

只係諗住佢叫紫心X, 聯想到紫心蕃薯(呢期平靚正), 阿柏天那‧星兄台淨係留意人對燈....唉.......
冇冇冇,絕對冇留意住人地嘅蕃薯,一定冇留意😬

引用:
原帖由 代北集團 於 20/10/2023 15:39 發表 查看引用來源
咁 ... 有無咩評語???
人妻故仔永遠都有市場,只要能夠深入描寫人妻唔甘心同淫蕩,但係又因爲作爲人妻同母親限制嘅心態,就能夠吸引人。

師兄寫入肉嘅地方夠鹹濕,不防喺描寫女人心理轉變同矛盾層面上再多啲著墨,效果會更加畫龍點睛。

其實阿星都有睇師兄嘅妙趣問題,有天馬行空之妙,啟發阿星對過去故事嘅修改,真係多得你唔少😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/11/2023 12:45 發表 查看引用來源
唔評論....

仲有冇得閒返嚟坐呢佢😬

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆