上一頁下一頁
發新話題

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
85  11.9k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 18:22 發表 查看引用來源

今日要恭喜佢, 佢贏咗(表面上),
人地付出左半日時間贏返黎架

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 18:22 發表 查看引用來源

今日要恭喜佢, 佢贏咗(表面上),
佢由12:30 玩到18:03 , 自high 在5個半鐘

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 18:24 發表 查看引用來源

小弟有 50 分可以用, 可能底分多少有分別, 今日見嘅好似只係扣咗佢二佰左右.
基本主力3人再加我朋友, 都扣左190分

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 18:31 發表 查看引用來源

佢等人開拖等咗段時間, 如果日夜兩更人分別扣佢二三百應該幾好玩.
日夜兩更人, 唔知有冇咁理想呢 ?

500 可以評 30分
1000 .........40分

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 11:47 發表 查看引用來源
https://www.188channel.com/search.php?searchid=41&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit=yes

有條 link , 入去慢慢揀, 記住負分, 唔好加分.
想就直接入去扣, 四十零人次就達標(50分一人計), 當然可以負多 ...
條LINK 冇效了 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-18 10:00 發表 查看引用來源

常姐送分我哋真係有心, 多謝先, 小弟諗師兄們應該冇乜欲求, 可能想阿常姐妳對肉球多啲, 星師兄話齋, 有圖有商量, 整一兩幅(即係三幅)好嘢嚟幫其他有份出力嘅師兄打吓氣啦不如.... ...
今次事件, 睇得出平時幾好傾的人, 只係有波有蘿有閪有圖先有朋友

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-18 09:24 發表 查看引用來源

以小弟所知應該唔係, 師兄你成九千以上, 佢個 level 同埋得40分只係想俾個手指公師兄你, 自己又慳住用而已, 使成十個鐘一日一邊自我增值一邊每個 po 遂個一分一分扣咁好心機, 我哋用幾分鐘完成嘅嘢又係 hea 啲嘅,  ...
使成十個鐘一日一邊自我增值......佢太可憐

但E件事亦可能係佢一日最有意思的, 人生從始有目標了

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-18 10:37 發表 查看引用來源

星師兄博學, 佢喺倫理上好有正義感, 唔啱就鬧出嚟; 呢單嘢小弟會低調啲簡單面對(因為唔會放咁多時間嚟), 一早 cap 圖紀錄吓積分, 夠鐘有分就用嚟玩吓積分加減遊戲, 之後由佢玩增值定破壞都好, 佢能夠上過萬分就恭 ...
佢喺倫理上好有正義感............................從佢以前的POST 唔覺係

佢一樣會在引版搵食, 可能只係搵唔到食, 出現心理問題

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-18 10:37 發表 查看引用來源

星師兄博學, 佢喺倫理上好有正義感, 唔啱就鬧出嚟; 呢單嘢小弟會低調啲簡單面對(因為唔會放咁多時間嚟), 一早 cap 圖紀錄吓積分, 夠鐘有分就用嚟玩吓積分加減遊戲, 之後由佢玩增值定破壞都好, 佢能夠上過萬分就恭 ...
比佢每日做下增值工作係好事,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆