上一頁下一頁
發新話題

某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
94  11.9k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2023-10-17 23:04 發表 查看引用來源

明天還繼續嗎?。
呢條係算術題, 計吓先......   

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-18 08:52 發表 查看引用來源

其實係咪每減人一分自己會加好多分嘅呢?等阿星研究下先😬4014259340142592
以小弟所知應該唔係, 師兄你成九千以上, 佢個 level 同埋得40分只係想俾個手指公師兄你, 自己又慳住用而已, 使成十個鐘一日一邊自我增值一邊每個 po 遂個一分一分扣咁好心機, 我哋用幾分鐘完成嘅嘢又係 hea 啲嘅, 最佳員工非佢莫屬.  

昨日喺下面條 link 分三段扣佢分(4#, 5#, 6#), 喺其他網見人評分成條隊咁幾壯觀吓, 不過管理處理過冇咗呢個功能.

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26596398&page=1

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-10-17 16:44 發表 查看引用來源
唔明做乜添....不過呢條友唔係呀叔黎架咩~~??真得閒做埋啲小家野~~
我有幾多分???使唔使送啲比你地???🤣🤣🤣
常姐送分我哋真係有心, 多謝先, 小弟諗師兄們應該冇乜欲求, 可能想阿常姐妳對肉球多啲, 星師兄話齋, 有圖有商量, 整一兩幅(即係三幅)好嘢嚟幫其他有份出力嘅師兄打吓氣啦不如....

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-18 10:11 發表 查看引用來源

其實等佢俾個向下手指公扣阿星1分都好嘅,等阿星有啲危機感,可以學下發糞塗牆,寫多啲故仔。

不過阿星從字裡行間睇得出好多怨氣,而且喜歡將怨念發洩喺其他人身上,根據精神分析學鼻祖阿弗乜鬼德講,所有嘅行為舉動都係有關 ...
星師兄博學, 佢喺倫理上好有正義感, 唔啱就鬧出嚟; 呢單嘢小弟會低調啲簡單面對(因為唔會放咁多時間嚟), 一早 cap 圖紀錄吓積分, 夠鐘有分就用嚟玩吓積分加減遊戲, 之後由佢玩增值定破壞都好, 佢能夠上過萬分就恭喜一聲; 題外話, 見個街坊朋友佢對隻竉物有佢套方法, 要返工做嘢冇咁多時間孖佢玩又驚悶親隻竉物或者亂咬嘢, 用件工具放啲零食或食物入去, 放低俾佢隻竉物玩, 隨時玩十個八個鐘都得, 呢個方式大家都好, 或者去問吓 eric sir 呢個形式 work 唔 work .

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-18 10:22 發表 查看引用來源

條LINK 冇效了 ?
試呢個

link 變化, 請參考 147# 做法.

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-18 10:42 發表 查看引用來源

佢喺倫理上好有正義感............................從佢以前的POST 唔覺係

佢一樣會在引版搵食, 可能只係搵唔到食, 出現心理問題
睇佢去啲乜嘢版都略為估到啲喜好.

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-18 10:44 發表 查看引用來源

E 個OK , 用到
或者先去佢版面 :

https://www.188channel.com/space.php?uid=6062090

再按搜尋帖子

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-18 10:52 發表 查看引用來源

留意下, 其他個D版係最後期先入,

會唔會只為攞分而開的 ?
之前已經見到佢開呢堆嘢, 都估到點用, 佢係做少樣嘢, 如果做埋小弟唔會做呢次行動, 至於係乜嘢就唔講.

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-18 10:55 發表 查看引用來源

今朝突然諗, 佢不停灌水攞分,
會唔會终有一日比自己玩死, 版主一野就 DQ 死佢
佢自己預咗係咁, 而家盡量自 high, high 幾耐就 high 幾耐, 俾佢開心吓囉.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆