深圳遺珠,重返文錦

收藏  |  訂閱
22  9.8k

引用:
原帖由 youhateme 於 2023-10-17 13:55 發表 查看引用來源
通關後多得各路師兄介紹,也去過符仔那些。但感覺技師的質素比在尖嘴找到的低一點,又沒P3,所以很簡中才幫親深圳邪骨一次。

今早細佬叫到,突然想起疫情前去過的一個不起眼的便宜場,喜歡它人比較少和新淨,裝修比其他的也好,就 ...
多謝cHing詳細報告🙏🏻
睇相囡囡唔錯,係我杯茶,係咪打假波我冇乜所謂,侬像真度高就得,最緊要手感好,總好過揸小籠包😆...........等其他cHing報告!😄

引用:
原帖由 youhateme 於 2023-10-18 07:41 發表 查看引用來源
你可以去睇下我有冇舊post,我都話,你覺得係廣告可以直skip。錯漏百出?哈哈哈,係咩?

吾緊要,我一年只介紹一兩條女,另外個d你係呢度揾吾到,因為我放咗係隔離香港台。

你似乎骨齡好低,我有話過P3一Q嗎?你用下個豬腦諗緊乜?你係唔 ...
係呀、俾你估中添。睇返我啲貼,我骨齢真係好低。
還望請指點。

引用:
原帖由 youhateme 於 2023-10-17 13:55 發表 查看引用來源
通關後多得各路師兄介紹,也去過符仔那些。但感覺技師的質素比在尖嘴找到的低一點,又沒P3,所以很簡中才幫親深圳邪骨一次。

今早細佬叫到,突然想起疫情前去過的一個不起眼的便宜場,喜歡它人比較少和新淨,裝修比其他的也好,就 ...
c hing 麻煩你私下給你微信代約,謝謝你玩完待我包膠

引用:

係唔係已執的錦豪旁邊嗰間?

C兄,麻煩你PM小弟。一看就知堅料。

C兄是否95呀?係就pm我吖🙏🏻🙏🏻謝過

回覆 14# 玩樂人生 的帖子

文錦水會,地圖有導航,的士差不多跳吾到錶

你給我文錦水會微信沒有用戶存在?冇得包膠😂

C Hing, 可 pm客服聯絡及工號嗎 ?

引用:
原帖由 steveliu001 於 2023-10-21 16:32 發表 查看引用來源
C Hing, 可 pm客服聯絡及工號嗎 ?
微信id得唔得既呢

我試過有微信idsearch 唔到佢

前往最後回覆