上一頁下一頁
發新話題

人妻的改變

收藏  |  訂閱
49  43.7k

😭送左咁多年仔女返學,都冇試過咁情況,我都有車吓班媽咪架!點解個天咁唔公平😭

期待更新

期待更新

回覆 12# tomtomchan 的帖子

有得一次,自然想有第二次。但係由於家庭環境關係,我哋根本冇可能經常見面。 有一日突然間問我,記唔記得活動班對面嗰間酒店,佢話我哋可以喺嗰間酒店嗰度見面,我聽到之後心入面有一啲開心,於是就答應佢。
嗰一日我哋安頓咗仔女上活動班之後,就前後腳咁就上間酒店…
一入到去佢就攬實我嚟錫,E推我入浴室,啲衫丟晒喺門口,佢扭開水喉,門都無關,又唔理浴缸啲水滿未,就攬住我係咁錫,喺我身上面上上下下咁愛撫。佢下身慢慢扯起,變大變硬。
佢要我彎低少少夾實兩個波,佢自己拮高晒腳踭,叫我同佢乳交。
浴缸啲終於滿瀉,我同佢一踩入去裡面,啲水更加漏得緊要。
佢攬住我坐低。
「我地不如每個星期係度見面,好唔好?」
「好呀,你可以咩?!」
浸咗一陣,E 喺後面拍吓我,叫我企係身㩒住浴缸邊,佢順勢喺後面插入嚟。
佢今次唔似以前咁溫柔,執住我兩邊腰,完全無留力,好快咁郁,搞到我有啲痛。佢一面插,一面一齊踏出浴缸,走去淋浴區,用冷水照頭淋。
我雙手扶住度牆,佢揸實我對乳房,繼續咁插。
我亦都好興奮,不停咁叫床。
佢拉咗我去窗邊,就係喺活動班可以見到果度,佢要我貼住個玻璃窗。佢喺背後咁樣插我 我同佢講話唔好啦對面會睇到㗎! 但係佢冇理我,可能就係因為有機會畀對面見到,令到我同佢更加興奮!

引用:
原帖由 床下留言 於 2023-10-25 08:38 發表 查看引用來源
有得一次,自然想有第二次。但係由於家庭環境關係,我哋根本冇可能經常見面。 有一日突然間問我,記唔記得活動班對面嗰間酒店,佢話我哋可以喺嗰間酒店嗰度見面,我聽到之後心入面有一啲開心,於是就答應佢。
嗰一日我哋安頓咗仔 ...
玩到好激呀!😉

引用:
原帖由 ~~漫畫中年~~ 於 2023-10-24 23:38 發表 查看引用來源
😭送左咁多年仔女返學,都冇試過咁情況,我都有車吓班媽咪架!點解個天咁唔公平😭
啲媽咪質素如何先?

引用:
原帖由 床下留言 於 2023-10-23 12:43 發表 查看引用來源
我原本是一個簡單的人妻,有一個八歲大的女兒。但自從遇上他後,人生發生了大變化。他是我女兒同學的爸爸,由於參加了活動班,所以我和他和另一位媽媽,就成為了朋友。
我地在等候小朋友上活動時,總會三人坐在一起傾計,有時會到 ...
樓主呢篇可以列入年度好文。

引用:
原帖由 床下留言 於 2023-10-25 08:38 發表 查看引用來源
嗰一日我哋安頓咗仔 ...
WOW。。。師姐越玩越癲喎😍😍😍咁哩次攪咗幾多獲?😍😍😍

樓主呢篇可以列入年度好文。 x2

引用:
原帖由 QQ馬化騰 於 2023-10-25 12:36 發表 查看引用來源
樓主呢篇可以列入年度好文。 x2
樓主呢篇可以列入年度好文。 。。x3

樓主呢篇可以列入年度好文。 。。x4

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆