上一頁下一頁
發新話題

人妻的改變

收藏  |  訂閱
49  43.8k

她之前出的Post又話移左民, 去左倫敦, 系FB遇番個前度, 個仔12歲, 宜家又話有個8歲的女, 屌, 都唔知邊句真, 當個笑話算啦,  其實有可能樓主是男人都唔出奇, 大家唔好甘信, 得談笑咪是咯.

引用:
原帖由 michael_2015 於 2023-10-26 15:33 發表 查看引用來源
她之前出的Post又話移左民, 去左倫敦, 系FB遇番個前度, 個仔12歲, 宜家又話有個8歲的女, 屌, 都唔知邊句真, 當個笑話算啦,  其實有可能樓主是男人都唔出奇, 大家唔好甘信, 得談笑咪是咯. ...
做戲都話真人真事改編,大家當真故事咁睇會開心啲,認真便輸了

引用:
原帖由 michael_2015 於 2023-10-26 15:33 發表 查看引用來源
她之前出的Post又話移左民, 去左倫敦, 系FB遇番個前度, 個仔12歲, 宜家又話有個8歲的女, 屌, 都唔知邊句真, 當個笑話算啦,  其實有可能樓主是男人都唔出奇, 大家唔好甘信, 得談笑咪是咯. ...
我當咸故咁睇咋,真同假都無所謂啦,反正又唔會約出嚟嘅😆😂

回覆 3# 床下留言 的帖子

我估佢係想爆妳菊花。

引用:
原帖由 床下留言 於 2023-10-26 08:51 發表 查看引用來源
就係咁我哋維持住一個星期見一次,上酒店一次呢個關係,有陣時可能大家太掛住大家,有陣時可能會一個星期兩次。可能大家都知道每次見面好短暫,只有大約個零鐘頭,所以大家都好珍惜呢段時間,喺短短一個月之內佢幾乎每一次見面都 ...
嘩⋯師姐妳都幾淫喎😍😍😍莫非係3P?😍😍😍

引用:
唔重要啦 !! 睇故事 心態

回覆 22# 床下留言 的帖子

應該唔會係SM咁簡單,佢唔係要你同其他人玩多人運動嗎?

和另外一個小朋友嘅媽咪,一齊玩?

引用:
原帖由 床下留言 於 2023-10-23 12:43 發表 查看引用來源
我原本是一個簡單的人妻,有一個八歲大的女兒。但自從遇上他後,人生發生了大變化。他是我女兒同學的爸爸,由於參加了活動班,所以我和他和另一位媽媽,就成為了朋友。
我地在等候小朋友上活動時,總會三人坐在一起傾計,有時會到 ...
好正既開始

之後關係點

嗰一日我如常咁樣上去酒店同佢見面,由於已經嚟過呢間酒店好多次,所以基本上樓下嗰啲員工都認得我,我覺得個員工用一啲少少奇怪嘅眼神望住我,但係我冇理佢照常上酒店房。當我入到酒店房間的時候,我竟然見到Y坐咗係房間入面同E喺度傾緊計, 我見到佢哋嗰一刻真係好意外,
我問Y: [點解你會喺度嘅?]
Y笑咗一下就話: [其實我同E發生關係畀你仲要早,我同E商量過之後都想有一啲更加刺激嘅嘢,不過唔知你接唔接受得到?]
我明白嗰一刻佢哋講緊刺激嘅嘢就係想玩3p!!!
E : [ 如果你暫時接受唔到,可以先係度睇我地…]
當E一講完,Y就錫落去。我有啲緊張,話晒係第一次睇人地做。,Y伸條脷過嚟挑逗E,嚮佢引領下,E好快就投入到,開始啜佢條脷。我見到 Y 嘅黑絲襪係襪褲,底褲係普通白色綿質,冇性感喱士。佢個 bra 淺粉紅色,bra 帶真係有啲喱士,屬於誘人款色。佢雙乳明顯大過我,而且好白。Y嘅乳頭好突,乳暈有小小粉紅乳頭。
果一刻,我突然好興奮,我開始除自己的衣服,並慢慢走到他們身邊。好明顯我想加入。不過我有啲無從入手,我應該點開始?
Y 見我有啲猶豫,推一推我,我坐咗上床,之後我同Y趴低開始一齊舐E的下身...
我地兩個好似比拚緊口技,我地FEEL 到E好想射,但係佢又忍住。
「我先啦,我食咗藥唔怕...」Y 一邊爬上去一邊除底褲。
E捉住 Y 膊頭撳低佢,壓住佢不斷又聞又錫又舐佢嘅頸。
我無得再吮佢下身,就爬埋上嚟錫佢背脊,我錫得好細心,不過E依家集中嚮 Y 身上都顧唔到我。
E分開 Y 雙腿,急不及待用就插入去。
E揸住佢雙乳抽插佢。「啊... 呀... 你好大力呀... 呀...」
當E抽插咗一陣間先記起我,我仲好專心咁舐我背脊。
E:[既然 3P 我唔可以咁唔公平!]
E拉起我坐翻前啲,同佢 kiss,我自己除埋底褲。
我曾經諗E會插幾下我抽出嚟,插幾下Y,又再抽出嚟插翻我,輪流咁插,不過事實係唔得嘅,插入咗我之後,我用力佢夾佢,我根本唔想佢出翻嚟。
由於我夾佢,E用手指插住細 Y 先,差唔多時間,E放開細Y,趴落 我 度攬實我繼續奀下身,而Y就瞓低擘開大髀,等E插完 我 後再插佢...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆