有冇人去深圳會落酒吧溝女?

收藏  |  訂閱
20  4.9k

引用:
原帖由 voking 於 2023-10-26 04:01 發表 查看引用來源

你味搵某梅毒佬(如佢仲未死)帶你去搵50蚊大媽囉。
好大可能會中性病。
2000一Q,我去泰國玩幾日好過。
向西要200,咸記有120,新洲80中出大妈
睇啱边件就五分鐘後就可揸住個波,插住隻閪

而家咩年代? 仲一過咗深圳河就當自己係姜濤?😆

引用:
原帖由 emau1 於 2023-10-25 22:40 發表 查看引用來源

而且
時間同支出都易控制

但是
c兄
咁你又送手機比jc

尋日
在床上,和手爆jc閒談中
佢叫我帶唔知乜春牌子的香水比佢
我,不會的
我一個月返四次深圳, 每次都去搵同一個技師, 識耐左技師會叫我送禮物, 例如手機, 香水, 面膜, 貴價內衣等等

回覆 13# raymond88 的帖子

你打算溝妓C咩?使好多無謂錢仲要共享😝

引用:
原帖由 estateman 於 2023-10-26 15:38 發表 查看引用來源
你打算溝妓C咩?使好多無謂錢仲要共享😝
因為我係大叔, 但唔鐘意三十幾四十的女人, 鐘意廿幾歳果D
採耳妹好多年輕零零後

回覆 15# raymond88 的帖子

咁食過美容妹未?糸幾正又年輕
不過冇咁多$使佢哋身上

引用:
原帖由 estateman 於 2023-10-26 16:01 發表 查看引用來源
咁食過美容妹未?糸幾正又年輕
不過冇咁多$使佢哋身上
試過約出來, 去東門買衫, 買手袋比條女, 然後去佢屋企執左一劑
不過洗左兩千元

我去正檔按摩場,搵同一個技師幾次,中女黎
有次我上深圳relax兩三日,我話搵個時間過黎
佢就一冇客就叫我依家黎,咁到我話6:30pm黎得,轉頭就有客,話留間房俾我8pm先得
屌佢老尾,我係客定你係客
d技師都係唔熟得,我直接搵個新既同我按算

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-10-26 11:13 發表 查看引用來源
而家咩年代? 仲一過咗深圳河就當自己係姜濤?😆
普通香港人條件係好過普通大陸人
去溝個普通大陸妹照計就易溝個普通香港妹
之前o係大陸做野就發覺大陸妹都仲係易溝易屌
而家長駐返香港 間中先上一次去 諗緊會唔會去酒吧係易d
上次上去買電子煙,個後生仔sales識廣東話,都話有個sp,酒吧識
所以有此一問,請教下各位大老

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-10-26 17:49 發表 查看引用來源
普通香港人條件係好過普通大陸人
去溝個普通大陸妹照計就易溝個普通香港妹
之前o係大陸做野就發覺大陸妹都仲係易溝易屌
而家長駐返香港 間中先上一次去 諗緊會唔會去酒吧係易d
上次上去買電子煙,個後生仔sales識廣東 ...
今時今日仲有咁嘅想法......你當落深圳酒吧玩嗰d係未見過世面嘅農村/工廠妹?

前往最後回覆