問姐妹們 : 其實你地鐘唔鐘意睇亂倫系AV???

收藏  |  訂閱
15  2.4k

問姐妹們 : 其實你地鐘唔鐘意睇亂倫系AV???

岩岩小弟睇返<延禧>中 "爾晴" 既MV ...
當中 , 主力係係佢過門後對傅恒冷待既不甘 , 但其中一PART後
係撞破叔仔偷偷收埋自己既野後 , 果種暗暗得意

我唸女性觀眾可能幾FEEL到呢種感覺 ...
甚至代入自己既話 , 分分鐘仲腦補埋叔仔暗戀自己到 ,
有違天下之不違都唔理 , 真係好可憐 ... 更加證明自己既吸引力
證明老公唔識貨之感 !!! ^.^

...........
姐妹們答嘅, 入錯門口.

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-10-26 07:34 發表 查看引用來源
岩岩小弟睇返中 "爾晴" 既MV ...
當中 , 主力係係佢過門後對傅恒冷待既不甘 , 但其中一PART後

甚至代入自己既話 , 分分鐘仲腦 ...
叔仔邊算係,最盡咪1女2夫,而家講緊都係同1個DNA,你講果的係戀物癖。

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-10-26 07:34 發表 查看引用來源

唔係老公唔識貨,可能生活壓力大,養家養車供樓,攪到筋疲力盡,好似日本片講到咁,一係益左老爺,一係益左亞仔。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-10-26 12:10 發表 查看引用來源
唔係老公唔識貨,可能生活壓力大,養家養車供樓,攪到筋疲力盡,好似日本片講到咁,一係益左老爺,一係益左亞仔。
如果係老爺既話 , 如能耳邊一句 :
"家嫂 , 你真係好正呀 ... 我己經十幾年無硬過 , 以為癈左武功"

搞到家嫂心中暗喜 ^.^

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-10-26 12:10 發表 查看引用來源
或者老公上司!😉

引用:

其實呢, 知道有人中意自己, 對自己有性幻想, 戀人又好戀物又好, 第一個反應都係會暗暗得意o既
至於第二第三個反應會係點, 就睇自己中唔中意果個人囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-27 13:46 發表 查看引用來源

其實呢, 知道有人中意自己, 對自己有性幻想, 戀人又好戀物又好, 第一個反應都係會暗暗得意o既
至於第二第三個反應會係點, 就睇自己中唔中意果個人囉 ...
如果鐘意呢?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-27 13:48 發表 查看引用來源
如果鐘意呢?😉
好似當年咁,自己暗戀緊皇上,知道佢係咁𥄫人對腳,
咪借D依扮整親除低隻鞋俾佢掂吓囉 😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-27 14:00 發表 查看引用來源

好似當年咁,自己暗戀緊皇上,知道佢係咁𥄫人對腳,
咪借D依扮整親除低隻鞋俾佢掂吓囉 😁
咁佢有乜嘢反應?😉

前往最後回覆